KarELLE: co se dělo v redakci 20

1. Láska páska

"Díky, že nikdy nebejváš nasranej. Díky, že se mnou chodíš na pivo. Díky, že mě socializuješ. Díky, že z lesa nosíš domů klacky. Díky, že mi děláš závozníka. Díky, že posloucháš všechny moje nářky. Díky, že mi toleruješ můj zpěv v koupelně. Díky, že oceníš moji studenou kuchyni. Díky, že tvůj černobílý outfit ladí s mým. Díky, že mi často děláš vítací předvoj. Díky, že snášíš moje nadávky na všechny nešikovné řidiče. Díky, že ti nevadí moje pierrerišárdovská roztržitost. Díky, že se se mnou vždycky vrátíš pro zapomenuté věci. Prostě jednoduše - díky, že jsi.”

2. Superlidi v březnové Elle 

- To, že jsem se na focení do Cindy (Brunou) zamiloval, to už jsem vám psal. Vy si s ní přečtěte rozhovor, dělal ho Petr Matějček, tak se dozvíte i něco jiného, než jaký holka pije čaj. 
- Článek o neuvěřitelně zajímavé ženě Eleně Gorolové napsala "líná holka" Katka Hanáčková. Elenu jsem potkal na focení a nikoho tak bezprostředního a zároveň pozitivně naladěného jsem dlouho nepotkal. Skvělá léčba na každou “blbou” náladu. Její příběh je jeden z nejsilnějších, který jsem za svůj krátký život slyšel. 
- A je tam i povídání s mladým českým návrhářem Honzou Černým, fotil ho ve Zlíně v jeho ateliéru další Honza (Zima). Ty portréty jsou krásné. 

3. Favoritka Olivia

V neděli odpoledne jsem byl v kině. Na Favoritce. Film natočil řecký režisér Yorgos Lanthimos. Upřímně, motala se mi hlava ze záběrů s rybím okem. Odcházel jsem z kina a říkal jsem si, proč to není divadelní hra? Proč? Můj dojem z filmu je rozpačitý. Je to film o ženských intrikách, o svobodě, o moci a jedné velké manipulaci. Dostala mě královna Anna. Skvěle ji hraje Olivia Colman. Zbožňuji ji už nějaký ten pátek. Jestli bych si s někým chtěl přečíst rozhovor a strávit s ním alespoň hodinu na focení, je to ona. Jako buldozer se snažila vyšetřit vraždu kamaráda v seriálu Broadchurch, těhotná hrála v seriálu Noční recepční (Night Manager), kde svou andělskou nevinností stála proti zlu v podání Hugha Laurieho. A nakonec si ji pamatuji z filmu Tyrannosaur, kde záhrála až na dřeň týranou manželku. Její královna Anna ve Favoritce je křehká, zranitelná, smutná, ale i velmi vychytralá. Zjevení jménem Olivie lze ve světě filmu přirovnat k výkonům sira Anthonyho Hopkinse. Původně divadelního herec, kterého Hollywood objevil až v 54 letech. Jeho sadistický Hannibal Lecter v Mlčení jehňátek se vryl do paměti filmový fanoušků. Olivia to stihla o pár let dřív. 

4. Sledujte instagramový profil Michelle Pfeiffer


@michellepfeifferofficial
Na instagramu je od 16. ledna 2019. A já ji prostě žeru. 
 

Poznali jste tři slavné čarodějky na fotce? 

 

Mějte se krásně, užívejte jarní sluníčko a možná zase za týden, ČAU!