KarELLE: co se dělo v redakci 6

1. Bambi
V neděli jsme fotili nedaleko Berouna a z Berlína za námi přijela modelka Bambi Northwood-Blyth. Je to Australanka, která žije v Německu už pár let. A pokud se nějaká národnost hodí do filmových kulis Šíleného Maxe, jsou to Australani. Bambi dokonce při jedné akci spadla a rozbila si obě kolena, ale nečekaně ji to vůbec nerozhodilo. Neremcala, jela dál. Zalepili jsme kolena, já ji trochu olízal, aby se rána vydezinfikovala a dál tam lítala jako laňka. Ještě jsem ve svém nedlouhém životě nepotkal nikoho, kdo by se jmenoval podle hlavní postavy z Disneyovky. V rozhovorech, které většinou “starší” herecká generace poskytuje, se zmiňují, že film Bambi byl jedním z prvních, na němž byli v kině. Brad Pitt, James Franco a spol. si poprvé poplakali u scény, kdy srneček Bambi přichází o svou maminku. Ta naše Bambi neplakala, ta pěkně po berlínsku utíkala, jako když Lola běžela o život. 

2. Spirit Woman
Po dvou letech opět fotila pro Elle modelka Helena Houdová. Do Prahy zavítala po 10 měsících z nového působiště. Odkud? Z Austrálie. Žije nedaleko Brisbane, na pobřeží, v hippie oblasti. Ano, máme tu opět vzdálenou Austrálii. Kdyby režisér Baz Luhrmann věděl, jak moc Češi tíhnou k jeho domovině, svůj připravovaný celovečerák by natočil u nás v Čechách. Helena přijela jen na otočku, kvůli několika duchovním konferencím, a zároveň s námi absolvovala focení v krásné vile za Prahou, nedaleko Mníšku pod Brdami. Byla krásná, vyrovnaná, zářila z ní vnitřní pohoda a hodně mluvila o ženách a ženskosti. Její proměna z modelky ve spirituální ženu je viditelná v podstatě už od jejího vítězství v Miss, kdy odmítala nosit kožené boty. Jo, a  z vlastní zkušenosti musím říct, že umí skvěle mazlit. 

3. Rok 2018
Na procházce Stromovkou jsme tuhle potkali herečku Zuzanu Stavnou a ta rozpoutala hovor o změnách v roce 2018. A já začal přemýšlet, co všechno se změnilo v tom mém. Musím říct, je toho hodně. Narodil jsem se. Dost zásadní věc. Našla si mě moje kamarádka.Taky zásadní. Učíme se spolu sžít. Megazásadní. Každý z nás musí udělat kompromis, jednou jdeme do lesa a pak zase do kina. A já cítím, že každá změna je dobrá. Každý nový spoluobjev nás sbližuje. A co ještě miluji? Poznávání nových lidí, těch mám kolem sebe čím dál víc. Lidi, lidi, lidi. Oni jsou pro mě stále neprobádané plemeno. Zjistil jsem, že mojí kamarádce dělá dobře, když slyším na nějaké povely. Například jako SEDNI nebo PUSINKA. A povel PUSINKA by se měl stát mottem všech lidí pro rok 2019. Líbááááám vás. 

4. Glam babičky
Ujel jsem na novém Instagramu. Jmenuje se @sciuraglam. Klikněte na to! Je to boží. Najdete tam fotky stylových italských babiček. Babiček z Milána, Florencie, Verony a okolí. A mě to baví. Babky jak vystřižené z filmů od Paola Sorrentina. Jsou oblečené do nejvíc cool fashion kousků, s drahými šperky a glamourem svým vlastním. Jen je škoda, že místo fotek nemohou být taková malá videa, cítím z nich pozitivní energii a chuť si užívat život naplno a bavilo by mě, kdyby mi poslaly PUSINKY a řekly “Ciao KarELLE”. 

5. Johnny, ach ten Johnny
Nechci propagovat žádný konkureční plátek. Ale koupili jsme si novou britskou verzi časopisu GQ. Na titulce je Johnny Depp na fotce od Grega Williamse. Vím, že já žabák ho nemůžu moc znát. A tenhle rok toho moc nenahrál, lízal si rány po svém divokém rozvodu a stáhl se do ústraní. Teda spíš začal hrát na kytaru se skupinou Hollywood Vampires. Listoval jsem ťapkami časopisem a říkal si, jaké má ten Johnny charisma. Momentálně žije v malé vesničce ve Francii, kde si nechal přestavět vesnický kostel na  dům. Ach, jak rád bych kamarádku donutil, ať si pořídí nějakou starou rozpadlou vesnickou faru a zrekonstruuje ji. No, to jí můžu říkat už osm měsíců. Rozhovor s Johnnym je skvělý, až mě chytila touha stát se spisovatelem, editorem. No ale nechci brát tuhle skvělou práci Pavlovi. Musím se podívat na nějaké staré filmy s Johnnym, prý byl zamlada skvělý například ve filmech Co žere Gilberta Grapea nebo Střihoruký Edward. 
 

6. Timothée a Lily Rose
Viděli jsme film Dej mi své jméno? A vybavujete si toho roztomilého klučinu herce Timothéeho Chalameta? A víte s kým začal chodit? Chodí s dcerou Johnnyho Deppa Lily Rose. Nějak se nám to tento týden vše propojuje. Změny, nová seznámení, noví lidé a charismatický Johnny. Lily Rose je krásná po své mamince Vanesse Paradis, po mámě a tátovi je také herečka a teď se vedle Timothéeho nominovala mezi nejroztomilejší hollywoodský pár. Tihle dva by si měli společně zahrát v nějakém filmu. Ale vlastně i tohle jsme už na začátku dnešní rekapitulace vymysleli. Děj se bude odehrávat v Čechách a režírovat ho bude australský režisér Baz Luhrmann. 

Tak snad za týden. A heslo dne je: PUSINKY!