KarELLE: co se dělo v redakci 9

1. Barvy a moje jemňoučkaté ťapky

Markétka a moje kamarádka mi kvůli focení namočili tlapku do barvy. Dneska musím začít s žalováním. Naštěstí mně packu hned umyly a barva byla lidské i psí rase nezávadná. Fotograf Michael Dvořák je naštěst rychlík, a tak se nepřihodilo nic zásadního. Ale ty dvě cácory, to je neštěstí. Obě mají velkou kliku, že je mám rád a nijak zásadně nelpím na své pedikůře. A mužete vyřídit naší beauty redaktorce Aničce, ať mi dá krém na zjemnění chodidel a kamarádku donutím, ať mi po večerech dělá masáž. To možná přes den zvládne i Markétka. 

2. Elizaveta a Mickey

Natáčíme videa pro Elle Beauty Club, proto jsem opět strávil celý čtvrtek ve studio Cash Only na Proseku. Mám to tam nejraději, je tam denní světlo. A kamarádka mi tam vyrobila pokojíček s bílými peřinami a já si užil. Manažer studia Patrik nemá rád, když se mu válím po šedivé sedačce, a to jsem opravdu nemusel. Herečka Elizaveta Maximová byla užásná a rád jsem si s ní zahrál. Naše vzájemná chemie stříkala po celém studiu. Doufám, že až to vyjde, kliknete na EBL a podíváte se na moji parádní roli. Na natáčení poslali balónek Mickey Mouse, s tím jsem se teda vyřádil. A pozor pozor! Ani jsem ho nezničil. Kamarád Mickey to přežil.

3. Nová Elle a naše dronové video

V pátek vyšla prosincová ELLE. Na obálce je Australanka Bambi, o té jsem psal už před měsícem. Ale viděli jste video, které s Bambi natočil Boodya? Dost mě to ten den v kamenolomu bavilo. Musel jsme mít sice svetr, aby mi nebyla zima, ale mohl jsem honit dron. A ta stříbrná fólie, do které se Bambi balí, ta byla boží. Jsem prostě machr, cestu zpátky z lomu jsem prospal. Ono to skákání a hopsaní je po celém dni celkem unavující. 

4. Druhá řada seriálu Sinner

Klikli jsme si doma na Královské oboře na Netflix a celou noc jsme sledovali druhou sérii televizního seriálu Sinner. V té první hrála hlavní roli Jessica Biel, herečka, která je zaškatulkovaná do romantických hrdinek a většinou jen hraje kamarádku nějakého akčního hrdiny. Ale tady byla naprosto skvělá. Druhou sérii Jessica už jen produkuje. Je o tom, jak třináctiletý kluk otráví svoje rodiče. A to vůbec neprozrazuji pointu, jen vás chci navnadit. Z předešlé série zůstal detektiv Bill Pullman, kterého si na pomoc do jeho rodného města přizvala mladá seržantka. Pokud jste se někdy koukali na radu Vacátka v Hříšných lidech města pražského a měli jste to aspoň trochu rádi, pak je tohle seriál pro vás. Jen se připravte na stokrát větší hříchy, na stokrát víc spletité situace a na to, že americké kriminálky se konečně trochu přibližují těm britským. Už ne každý zločinec vypadá jako Brad Pitt, má bělostný usměv, dokonale zastřiženou frizúru a společnost také není pouze černobílá. Hříšníkem nakonec může být každý z nás, dokonce i já! Vyložený klaďas. Umím vytočit svoji kamarádku do běla, když začnu štěkat po lidech, nebo když zdrhnu bůhví kam. 

5. Rýmička a blbá nálada

Já vám nevím, ale jak jsem napojen na to lidské pokolení, chytil jsem od kamarádky rýmičku. A to jsem měl minulý týden jednodenní depresičku a teď mě skolila blbá energie. Myslím si, že lidé jsou nemocní i z toho, co se děje. Toho tajtrdlíka, co posílal hlášky z Palerma, bych nejraději rozkousal na tisíc kousíčků. Vidím to na lidech, jak je to už nebaví, jak jsou otráveni a nemůžou se soustředit na svoje životy. Vysoká politika je evidentně jeden velký maglajs a podpláceníčko. Snad to u nás na Praze 7 bude teď po volbách s mladou Třeštíkovou lepší…