Kde musíte být? Na Teniskology!

Obchodní dům Kotva v pražském centru bude dnes a zítra patřit třetí edici velkolepého sneakers eventu Teniskology. Určitě nás tam potkáte. A proč se na tuto skvělou akci musíte určitě vypravit? 

Potkáte tam cool lidi. Kde jinde než kolem tenisek a všeho s nimi souvisejícího najdete ty nejstylovější jedince. Inspirujte se navzájem nejen teniskami, ale i svými vychytanými a vysoce trendy outfity.

IMG 7314 5187a

Dozvíte se o teniskách všechno, co jste potřebovali vědět. A určitě i mnohem víc. V pátek i v sobotu budou na Teniskology probíhat "talks" s influencery, kteří tenisky hodně prožívají, takže o nich dost vědí. Kromě toho vás na akci čeká výstava s nejikoničtějšími teniskami všech dob. Těšte se i na fashion show a jiné druhy zábavy. 

IMG 7283 52d65

Budete se moct setkat s gurus. Letos jsou čtyři a všichni jsou skvělí. Zpěvačka Klára Vytisková, fotbalista Lukáš Vácha, tenista Lukáš Berdych a hudebník Dalyb. Můžete si s nimi popovídat nejen o teniskách, určitě vám budou v Kotvě srdečně k dispozici.  

Snímek obrazovky 2017 10 20 v 13.08.18 a1496

Na Teniskology budou skvělé koncerty a úžasná vystoupení. V pátek to bude například Emma Smetana ve speciáním unplugged setu nebo VR/Nobody. Zítra vás pobaví a roztančí Klara & The Pop, Annet Charitonová a další. A od 22 hodin vás čeká Teniskology afterparty, kde vaše taneční choutky uspokojí třeba Smack nebo DJ Nrmn. Už vám je úplně jasné, že na Teniskology prostě musíte být? Dnes i zítra do 22 hodin je Kotva otevřena jedině vám!

{YouTube}9g-z5jM4ZFk&t=4s{/YouTube}

Vše, co jste se nedoztvěděli o Teniskology teď od nás, najdete na teniskology.com.