Kde sehnat umění?

Minty
Najděte si na internetu svého výtvarníka a svěřte mu do rukou výrobu originálního výtvarného díla.
Platforma Minty slovenské podnikatelky Petry Kempkové získala v soutěži Women Startup Competition pro začínající podnikatelky hezké druhé místo. Spojuje umělce se svými potenciálními zákazníky a můžete si tu vybrat z 1500 výtvarníků z celého světa. Je libo pop art, romantiku nebo třeba comics? Vybere si tu opravdu každý.

praguekabinet
Tenhle pražský obchod se současným designem, starožitnostmi a uměním je útočištěm všech, kteří milují hezké věci. Můžete si tu koupit produkty značky Fornasetti, která je tak oblíbená svými potisky, porcelán Silvie Luběnové, skleněné objekty Františka Víznera nebo nábytek od populární londýnské značky Sé. Jako bonus můžete přidat obrazy Jana Kalába nebo mladého malíře Tomáše Němce. Tenhle obchod prostě stojí za to! Stačí jeden místní kousek a budete mít solitér, který vás nikdy neomrzí.

Debut shop
Ve staroměstkém obchodě najdete bezvadné designové dárky. Co třeba krystalické vázy Milana Pekaře, porcelán od Jakuba Berdycha, vázy Bandaska od studia Dechem. Mladší bratříček Debut Gallery Kateřiny Rezkové, která sama vybírá většinu kousků, vás nezklame.