Jak se hvězdy rozcházejí plus sedm tipů, jak v pohodě přežít kopačky

V červnu se rozešel ostře sledovaný pěvecký pár Taylor Swift a Calvin Harris. On vymazal všechny stopy po Taylor ze svého Instagramu a ona si během týdne začala s hercem Tomem Hiddlestonem. Calvin před pár dny vypustil do světa své video pomsty "Olé" a Taylor se při každé příležitosti nechává fotit se svým novým klukem. Pěkně bouřlivý konec.

Ve zcela opačném stylu se se svým snoubencem rozešla Lady Gaga, jejich odloučení probíhá mírumilovně ve stylu Gwyneth Paltrow "Conscious Uncoupling". Zpěvačka zveřejnila velmi poetický a něžný post na Instagramu "Taylor (Kinney) a já jsme spřízněné duše. Jsme jako kdokoli jiný, máme se pořád rádi."

Co po rozchodu prohlásily ostatní celebrity?

tumblr static 9opsj0yn0ykgwwc80ksgw8gcs 628a9

"Je smutné, když něco končí. Uvnitř vám puká srdce a jste zranitelní. Když se snažíte té bolesti vyhnout, bolí to ještě víc. Jsem jen člověk a pokud to prožíváte před celým světem, je vám z toho na nic. Přála jsem si, aby to tak nebylo. Snažila jsem se na to vše povznést co nejrychleji."
Jennifer Aniston o rozchodu s Bradem Pittem

giphy 54a0e

"Co se dá říct? Byl to velmi náročný rok. Myslím, že mě zachránila práce. Pokud bych ji neměla, možná bych skočila z mostu. Život je výzva. Je to jiné. Moji synové žijí se svým otcem. Jsem z toho rozhozená. Cítím výhody i nevýhody, ale teď už snad bude dobře."
Madonna o rozchodu s Guyem Ritchiem

"Láska je to nejsilnější a nejkřehčí, co v životě máme. Nic není na věky, ale pokud něco nefunguje v lásce, není dobré na to tlačit."
Vanessa Paradis o rozchodu s Johnny Deppem

o JOHNNY DEPP VANESSA PARADIS facebook 03016

"Rozvod byl nejtemnějším obdobím mého života. Byl jsem smutný a v depresi. Čtyři až pět měsíců jsem skoro nebyl schopný vylézt z postele. Ale postupem času to přebolelo. Je to proces, nebylo to jednoduché, ale časem vše přebolí."
Ryan Phillippe o rozchodu s Reese Witherspoon

"Bylo to, jako by mi někdo vyrval srdce z těla."
Jennifer Lopez o rozchodu s Benem Affleckem

"Nechci, aby mě definoval jeden jediný vztah. Nechci být proslavená jen díky němu. Chci být známá jako herečka."
Katie Holmes o rozchodu s Tomem Cruisem

katie holmes and tom cruise 1 cc4e6

Ale není třeba smutnit. Většina z hvězd si v dalším vztahu o dost polešila nebo jim single status sluší natolik, že se můžou spíš radovat. Jestli jste sami dostali kopačky, hlavu vzhůru. Pomůže vám manuál, který vytvořila Caisa Nilaseca ve stylu návodů Ikea. Zaručeně funguje.

Jak se hvězdy rozcházejí plus sedm tipů, jak v pohodě přežít kopačky