Kendall Jenner - módní ikona i mimo přehlídkové molo

Klan zahrnující rod Kardashians a Jenners všichni dobře známe. Vídáme je denodenně na titulkách módních časopisů, v bulvárech a v předních řadách módních přehlídek. Mnozí se ale stále ptají, co je na nich zajímavého, proč jsou slavní a čím si vlastně svoji slávu vydobyli. Na to přímou odpověď neznáme, ale co víme je, že jedna z nejmladších dcer z rodiny má skvělý vkus a je múzou módních návrhářů naprosto oprávněně! Chodí přehlídky pro Chanel, Veru Wang nebo Balmain, minulý rok se objevila jako nováček na přehlídce Victoria’s Secret. V roce 2015 se stala tváří kosmetické značky Estée Lauder nebo Calvin Klein a nedávno se objevila v nové kampani značky Mango. Jak se ale dvacetiletá Kendall obléká, když se zrovna nevěnuje modelingu? Na to se pojďme podívat!

hbz kendall street 0707 60ff7 

Kendall upřednostňuje pohodlnost a to se odráží nejen v jejích „go to“ outfitech, ale i v těch elegantnějších, které často kombinuje s obyčejnými bílými teniskami. O tom, že se Kendall snaží vyvarovat výrazným barvám a křiklavým experimentům, není pochyb. Barevné složení jejího outfitu zahrnuje hlavně černou, modrou, šedou, bílou a tělovou. Jednoduchost graduje také kvůli doplňkům. Prstýnky, náramky, hodiny nebo řetízky u ní nehledejme. To, co ale málokdy zapomene jsou brýle, které ale vzhledem k tomu, kým je, jsou nezbytné.

87ccf98bb59474e96a8bdb6789edbdae c1fdd

 

Kendall a její styl ovlivňuje určitě i fakt, že v posledních letech začala předvádět na těch největších módních přehlídkách, a tak není divu, že se její vkus poměrně rychle transformoval. Jsme tedy zvědaví, kam se Kendallin styl posune v budoucnu. Doufejme, že směřuje stále směrem vzhůru!

hbz kendall jenner 1020 38eb2 

Kendall Jenner - módní ikona i mimo přehlídkové molo