Kirsten Dunst je těhotná a nafotila lookbook pro Rodarte

Kirsten Dunst tak velmi decentně, ale se vší parádou potvrdila, že bude maminkou, ale zároveň se fashion přátelům z Rodarte postarala o velmi bombastickou reklamu. 

Lookbook FW 2018 s názvem "Ženy, které nás inspirují" se postaral o velký rozruch. Vedle Kirsten se tam v roli modelky objevuje i dcera Reese Witherspoon a Ryana Phillippa, Ava Phillippe. Je jí osmnáct let a je to její první modelingový počin. Další celebritou lookbooku je herečka Tesa Thompson. 

06 rodarte fall 2018 e378b

Kirsten čeká své první dítě, a to se svým přítelem, kolegou ze seriálu Fargo, Jesse Plemonsem, se kterým se nedávno zasnoubila. Ve zmiňovaném seriálu hrají manželský pár. O údajném těhotenství Kirsten psal bulvár od prosince 2017, což jsou dva měsíce. Ale Kirsten ani její snoubenec zprávy nepotvrzovali. 

Kirsten se přátelí s návrhářským duem Rodarte (Laura a Kate Mulleavy) už mnoho let, jejich šaty měla na červeném koberci několikrát. A je tedy zcela pochopitelné, proč si právě je vybrala, aby veřejně a velkolepě přiznala těhotenství. Zároveň prý společně plánují její svatební šaty. 

kirsten dunst jesse plemons e3856

Zdá se, že v poslední době se celebrity předhánějí v tom, jak co nejpřekvapivěji a nejoriginálněji oznámí své těhotenství. Zpěvačka Beyoncé to provedla prostřednictvím série stylizovaných fotografií. Rozhodně ten den zlomila veškeré rekordy, co se sledovanosti Instagramu týče. To tenistka Serena Williams světu oznámila, že bude maminkou, když na Instagramu uveřejnila fotku v plavkách. 

Na přehlídkách nebo v lookbooku módní značky se těhotné ženy objevují jen zřídka. Kromě Kirsten je v tomto další výjimkou umělkyně Maia Ruth Lee, která se stala součástí přehlídky na jaro léto 2018 Eckhaus Latta, v jejímž průběhu odhalila těhotné břicho. Během HC přehlídky Chanel na podzim zimu 2014 pozvali na molo modelku Ashlegh Good v sedmém měsíci těhotenství. Předváděla svatební šaty. V roce 2015 na přehlídce Dolce&Gabbana předváděla jako hlavní hvězda těhotná modelka Bianca Balti. Leitmotivem přehlídky byla rodina. Neobjevila se tam tedy jen těhotná Bianca, ale i děti a dokonce mimina. La Famiglia!

19 rodarte fall 2018 58cbd

Kirsten na téma mateřství promluvila v rozhovoru pro Marie Claire, v červenci 2017: "Je čas mít děti a hodit se do pohody. Nebyla jsem nikdy ta, která by křičela, já chci dítě. Ale když jsem se stala kmotrou, okamžitě jsem se zamilovala. Minulou noc jsem ji ukládala do postela a ona se prý ráno vzbudila a chtěla vědět, kde je Kiki, a já si uvědomila, že toužím po mateřské lásce."

Během televizního rozhovoru se Kirsten rozpovídala i o svatebních šatech: "Mám udělaný celý seznam toho, co se mi líbí, takový svůj svatební moodboard. Zjistila jsem tak, že miluji plánování. Nikdy bych to do sebe neřekla. Je to zábava a doufám, že i na svatbě bude legrace. S Jessem dokonce sdílím i svatební "nástěnku" na Pinterestu. Oba tam dáváme, co se nám líbí."