Koki testuje beauty trend: Sweet Cheeks Look

Koki miluje extravagantní líčení, barevné stíny i křiklavá obočí, tentokrát se však zaměřila na tváře a lehký make-up. Přesvědčit se o tom můžete na straně 236 i v našem videu.

1. Základem tohoto looku je pefektní pleť. Pokud vaši pokožku trápí nedokonalosti, věnujte jí cílenou péči. Takovou vám poskytne například krém Cicapair od Dr.Jart +. Pokožku hezky zklidní a při nanesenítón kůže změní na růžovobéžový tón s lehkým krytím.

2. Pak naneste váš oblíbený make-up, já si v poslední době hodně oblíbila lehoučký Hello Happy od Benefit Cosmetics. Má jemné krytí a pleť vůbec nezatíží. Pod oči aplikujte korektor, který zamaskuje tmavé kruhy a celý make-up zafixujte fixačním sprejem tak, abyste maximálně prodloužila trvanlivost make-upu.

3. Obočí lehce vystínujte tužkou, na oči vám postačí krémový stín. Pokud to zvládnete, maskaru klidně vynechte. Neobejdete-li se bez ní, namalujte řasy pouze na krajích a dolní úplně vynechte.

4. Teď přichází ta chvíle! Tváře vykouzlete tekutou tvářenkou (skvělou má Benefit i Guerlain), napřed na tvář opatrně naneste pár kapek a ty pak jemně rozetřete prsty.