Kosmetická faux pas slavných

Krásky obkopují týmy specialistů – vizážisté, stylisté, osobní asistentky. To jim nikdo z nich nedokázal říct, že by se na sebe měly podívat dřív, než ladně vplují na čevený koberec, kde je budou sledovat stovky fotografů?


Možná si říkáte, co tak hrozného se může stát. Podívejte se na některé celebrity a zjistíte, že rtěnka na zubech je to nejmenší proti přepudrované Nicole Kidman. Vizážistka jí zřejmě nanesla pod oči pudr, aby se jí nedrolily oční stíny, a zapomněla ho pak štětcem smést. Jak se jí ale dostal na nos – to tedy netušíme. Podobný problém měla i Eva Longoria, která s bílým pruhem pod očima vypadá jak obrácená verze medvídka pandy. A jak se vám líbí opálená neopálená Lindsay Lohan? Bronzer do rukou dětem nepatří. A když si s ním chtějí pohrávat, měly by si pamatovat, že i dekolt a krk jsou částmi těla a pudrují se též. Odbarvené zrzce s porcelánovou pletí stejně nikdo kalifornský bronz nevěří.
Jessica Hart je zas názorným příkladem, že ani topmodelkám nesluší všechno. Nás to nepřekvapuje, protože fialová rtěnka neslušela nikdy nikomu. Ke kadeřnici Katherine Heigel bychom nešly ani zadarmo. Našedlá blond se žlutými konečky přidává herečce roky, účes jako by byl z předminulého století. Další věc, která by snad měla být ze zákona trestná, je Keshina bleděmodrá rtěnka. Mnohé z nás si v mateřské školce malovaly pusinky zelenou lentilkou a výsledek byl stokrát lepší. Tenhle trend rozhodně nekopírujte. Pozor si dejte i na černou tužku, abyste si svépomocí nevytvořila místo očí černé díry jako Sarah Jessica Parker.

Kosmetická faux pas slavných