KOUZELNÁ POUTA LÁSKY A NÁKLONNOSTI

Na letošní Den matek představuje PANDORA vzácné projevy bezpodmínečné lásky. Šperky, které vzdávají hold mnoha podobám ženství a mateřství, mají moderní design a vyprávějí osobní příběhy.

Nádherný pevný náramek v limitované sérii ze sterlingového stříbra má zapínání ve tvaru srdce osazenou kubickými zirkoniemi a vyrytý nápis „Navždy v mém srdci“. Náramek dává najevo zalíbení v decentním třpytu a ztělesňuje věčné spojení srdcí a rodinnou soudržnost.

Nezapomenutelné okamžiky, dávné či nové, jsou vyjádřeny sentimentálně zdobenými přívěsky ve tvaru srdce a rozmarnými ikonami. Propracovaný filigránový přívěsek ze sterlingového stříbra s nápisem „Mum“ (máma) vyhotovený půvabným písmem, vysílá vzkaz přímo od srdce. Okouzlující přívěsky ve tvaru koktejlové sklenice a střevíčku ze sterlingového stříbra s třpytivými kameny vzdávají hold společenské a elegantní podobě žen; podstata ženské zábavy je tak obohacena o trendové detaily.

791519

Kolekce PANDORA ke Dni matek se ideálně hodí ke sdílení pocitů lásky. Nadčasové a ručně dohotovené šperky dodají každé ženě pocit výjimečnosti. V kombinaci s jinými kousky lze vytvářet rozmanité vzhledy a šperky budou navždy uchovány v srdci.

O SPOLEČNOSTI PANDORA

Společnost PANDORA, která je světově proslulá pro své vysoce kvalitní, ručně vyráběné šperky nabízené za přijatelné ceny, se věnuje navrhování, výrobě a prodeji moderních šperků z originálních materiálů. PANDORA inspiruje ženy, aby přijaly svou individualitu a vyjádřily svůj osobní styl prostřednictvím romantických a ženských šperků, které zachycují nezapomenutelné okamžiky jejich života. Unikátní a propracované šperky značky PANDORA, kombinující tradiční řemeslo s moderní technologií, se prodávají ve více než 90 zemích na šesti kontinentech na přibližně 9900 prodejních místech, včetně zhruba 1400 koncepčních obchodů. Společnost PANDORA, která byla založena v roce 1982, má své ústředí v dánské Kodani a je veřejně obchodovaná na kodaňské burze NASDAQ OMX.

HIGH MD15 MOTHERSBOND 08 RGB 700x420

Více informací naleznete na webových stránkách www.pandoragroup.com nebo se inspirujte na www.pandora.net. Nebo můžete také nalézt nejbližší prodejnu.

pandora

* Nabídka je platná od 5.5. do 10.5. 2015 nebo do vyprodání zásob v zúčastněných prodejnách PANDORA a nelze ji kombinovat s jinými akcemi či slevami. Dárkové sady ESSENCE zahrnují: ESSENCE náramek s přívěskem Uznání v ceně 2190 Kč a ESSENCE náramek s přívěsky Uznání, Láska a Štěstí v ceně 3390 Kč.