Královské svatby

Minulý víkend se nesl ve znamení svazků, ve kterých se spojil půvab žen z módní branže s tituly vlivných a urozených mužů. Americká topmodelka Kendra Spears se po uzavření sňatku s Rahimem Aga Khanem pyšní titulem princezny a majitelka on-line fashion obchodu Muzungu Sisters Tatiana Santo Domingo se provdala za budoucího nástupce monackého trůnu. Obě svatby byly, jak se očekávalo, nadmíru honosné, ale jinak diametrálně odlišné

Muslimský obřad

Kendra Spears svému muži řekla „ano“ v tradičním sárí od indického návrháře Manava Gangwaniho, s nímž ji seznámila kolegyně Naomi Campbell. Současná tvář módního domu Escada svou svatební róbu v barvě slonovinové kosti se zlatým vyšíváním doplnila visacími náušnicemi a nápadným náhrdelníkem. Vše následně už jen podtrhla jednoduchým drdolem a lehkým kouřovým líčením.

kendra

Bohémská oslava

Svůj velký den si Tatiana Santo Domingo užila v sobě vlastním uvolněném stylu. Lásku před oltářem stvrdila v dlouhých šatech Missoni s tříčtvrtečními rukávy. Nepřála si ani žádné výrazné luxusní šperky, tak je nahradila květinovým věncem, který ozdobil její rozpuštěné hnědé vlnité vlasy. Celý hippie chic outfit pak završila sandály bez podpatku. Mladá podnikatelka je živoucím důkazem, že pohodlí rozhodně nemusí být na úkor krásy.

Kterou z variant byste upřednostnila vy?