Máte rádi hudbu a cvičení? Seznamte se s Johnem Reedem

Nový koncept studií – JOHN REED Fitness Music Club, který zcela jedinečným způsobem prolíná hudbu, design a fitness, konečně otevírá své brány v Praze. Buďte u toho, staňte se jeho členem. 

Nejprve ho můžete jen vyzkoušet, abyste zjistili, jak moc vás bude JOHN REED Fitness Music Club bavit. Od zítra totiž pro vás má čtyři dny plné hudby a fitnessu, během nichž si budete moct naplno užít a vyzkoušet atmosféru jedinečného JOHN REED Fitness Music Clubu. A je to vskutku velkolepé. Osmnáct set metrů čtverečních fitness a zábavy najdete v budově Charles Square Center na Karlově náměstí. Speciální nabídka členství začínající na 350 Kč bude během prvního víkendu stále dostupná. Opravdu neváhejte!

Věřte, že díky hudbě v JOHN REED Fitness Music Clubu na sobě budete mnohem víc makat, protože vás to prostě začne bavit. Pečlivě zvolená hudební selekce zahrnuje house, electro, hip hop i pop a dvakrát týdně (pondělí a pátek) budete moct dokonce zažít live DJ sety hudebníků z lokální i zahraniční scény. I mimo živé sety se JOHN REED se svým JOHN REED rádiem stará o to, aby hudební doprovod odpovídal náladě i denní době. Hudební experti v JOHN REED zajišťují a pečlivě kurátorují playlisty tak, aby se vždy přesně hodily k různým typům cvičení.

JOHN REED Fitness Music Club jde mnohem dál než ostatní gymy, takže budete cvičit v atraktivních kulisách street artu, asijských elementů, etnických prvků a atmosférou ne nepodobnou rozjetému tanečnímu klubu. 

Abyste si ale neujeli až příliš na tom, že jste na party, pro jistotu připomínáme, že JOHN REED Fitness Music Club je v prní řadě samozřejmě o cvičení a má pro vás má velký výběr moderně koncipovaných a podnětných tréninků včetně kardia, strojů, free weights, funkčních tréninků a stejně tak i virtuální skupinové cvičení CYBEROBICS®. S virtuálními CYBEROBICS® fitness kurzy můžete trénovat mezi šestou ranní až do půlnoci a vybírat z vice jak padesáti různých kurzů se zaměřením na spalování tuku, svalovou hmotu, tanec, relaxaci nebo jízdu na kole. A to chcete. 

A OTEVŘENO MAJÍ NON-STOP NEBOLI 24/7!

Staňte se členem, užívejte si JOHN REED Fitness Music Club, makejte na sobě a sledujte elle.cz, budeme vás pravidelně motivovat. Stay tuned! A podívejte se nyní do galerie, jak boží to tam je.  

 

Máte rádi hudbu a cvičení? Seznamte se s Johnem Reedem