Nejlepší nehty na fashion weeku

Je vám tak trochu líto, že léto skončilo a máme před sebou podzim? Nemusí! Právě teď jsou týdny módy v plném proudu a přinášejí nejnovější kolekce a trendy na sezonu jaro - léto 2017. Perfektní příležitost, jak si léto prodloužit a ještě být o několik kroků napřed.

Je víkend, takže dostatek času vyzkoušet si a experimentovat hned s několika trendy na příští rok. Do čeho obléknout své konečky prstů? Potřebovat budete třpytky, modré odstíny, ale i černý, bílý, vínový a nude lak na nehty.

Podívejte se na TOP 15 nehtů na fashion weeku v New Yorku.


KATE SPADE

Kate Spade 54579

Na přehlídce Kate Spade se o nehty modelek staral tým Deborah Lippman. Temně rudou manikúru vytvořili dvěma odstíny - Cherries Jubilee a Lady is a Tramp.


NOVIS

Novis 84e49

 Alicia Torello vytvořila pro značku Novis minimalistický nail design inspirovaný kubismem. Stačily jí k tomu dva odstíny modré od Christiana Louboutina - Batignolles a Wherever.


 TANYA TAYLOR

Tanya Taylor f436b

Gina Edwards, která se stará o nehty řady celebrit, se nechala pro přehlídku zn. Tanya Taylor inspirovat barvami bonbónů. Jako základ použila tělový odstín, na který po zaschnutí nakreslila asymetrické tvary v kontrastních barvách.


CUSHNIE ET OCHS

Cushnie et Ochs 6b9c2

Francouzská manikúra je zpět, jen vypadá trochu jinak. Jeden ze super designů této klasiky ukázaly modelky na přehlídce Cushnie et Ochs.


CARMEN MARC VALVO

Carmen Marc Valvo a247c

Co třeba zkusit styl a la Carmen Marc Valvo?


CREATURES OF COMFORT

CREATURES OF COMFORT bb0c6

Funky francouzská manikúra v podání Creations of Comfort. Co prst, to jiná barva a místo půlměsíčku šedý trojúhelník. Cool!


LAYANA AGUILAR

Layana Aguilar 8dcbe

Layana Aguilar zase ukázala broskvový základ a oranžové špičky nehtů. Ale pouze u dvou. Tento look zvládnete raz dva.


MICHAEL COSTELLO

MIchael Costello 70f36

I takhle může vypadat inspirace francouzskou manikúrou. Jen místo přesných linií efekt ombré a tělový a bílý lak nahrazují třpytky ve zlatých a vínových odstínech. Tento look chce už více trpělivosti a kvalitní nadlak.


DESIGUAL

Desigual f4b49

A když už je řeč o třpytkách, příští jaro a léto jich budete potřebovat hodně. Buď jako součást nail artu nebo na celé nehty, jak to předvedly modelky na přehlídce značky Desigual.


RAUL PENARANDA

Raul Penaranda eef3a

Přehlídka zn. Raul Penaranda se také bez zlatých třpytek neobešla. Tento styl je perfektní pro týdny, kdy víte, že nemáte moc času se svým nehtům věnovat. Vydrží totiž dva i tři týdny v perfektním stavu.


LAQUAN SMITH

Laquan Smith 234b0

Nehty u Laquan Smith se leskly jako u žádné jiné značky. K tomuto efektu potřebujete tenké stříbrné fólie. Nemusí být naneseny perfektně, právě drobné prasklinky dávají celkovému vzhledu cool efekt.


NICHOLAS K

Nicholas K 260c4

Podle Nicholase K stačí jen kousky zlaté fólie a bezbarvý lak.


JEREMY SCOTT

Jeremy Scott f80e7

Když nemáte na třpytky, zlato a stříbro náladu, sáhněte po modrém a černém laku na nehty. Ten první použíjte jako základ, druhým udělejte jeden velký puntík na každý nehet. Přesně podle vzoru přehlídky Jeremyho Scotta.


CREATURES OF THE WIND

Creatures of the Wind d0463

Milujete minimalistický styl? Pak se vám bude líbit manikúra z přehlídky Creatures of the Wind. Vystačíte si s lahvičkou bílého laku.


BROCK

Brock 9c918

Nosit se budou i tělové odstíny, ať již s broskvovým, růžovým, béžovým nebo šedým nádech.