Nejoblíbenější řasenka Belly Hadid

Když jste modelka, dostanete se ke spoustě kosmetických vychytávek a žhavých novinek. Když jste topmodelka (nebo kosmetická redaktorka ELLE), máte přístup k tomu nejlepšímu z nejlepšího. Od kadeřníků po make-up artisty a samozřejmě ke kosmetice. A teď si představte, jaké to je být v kůži Belly Hadid, beauty ikony současnosti a hvězdy Instagramu s miliony followerů.

Co nového má kráska ve své make-up taštičce? Žhavou novinku - prodlužující a zhušťující řasenku. Na tom by bylo nic převratného, takových jsou na trhu tisíce. V čem je tato jiná?

Bella Hadid eyes c7b02


Řasenka Pump'n'Volume z řady Diorshow se už na první pohled liší. Jakmile ji držíte v ruce, zjistíte, že spodní část obalu je pružná. Proč? Není to jen designová vychytávka, právě v této části a pružném kartáčku je celé to kouzlo. S řasenkou při otevírání nemusí nijak "kvrdlat", prostě ji zmáčnete, vytáhnete aplikátor a můžete začít.

Novinku jsme samozřejmě v redakci otestovali. Jaký je verdikt kosmetické redaktorky?

Bella Hadid mascara 3f1a7


"Nejnovější řasenka od Diora mě baví od první chvíle. Dobře se drží v ruce, má obal velký přesně tak akorát. Tělo řasenky je z matného materiálu, takže vůbec neklouže. Spodní část stačí lehce zmáčknout, barva se dostane na celý kartáček. Žádná marná snaha dostat co nejvíc pigmentu, tady to jde úplně samo. Samotný kartáček má pružné štětinky, které obalí každou řasu od kořínků po konečky. Textura řasenky je krémová, je vidět, že obsahuje hodně černých pigmentů. Má sametový lesk, což je ve výsledku vidět i na řasách. Pump'n'Volume je jednoznačně moje nejoblíbenější řasenka od Diora. Důvod je jasný - dost výrazný objem a pak to prodloužení! Jedna vrstva vypadá tak sexy, dvě jsou krásně teatrální. To mě hodně baví. Řasy snů na počkání!"

Bella Hadid Dior PumpnVolume Mascara b47e5