33 nejvlivnějších beauty blogerů na světě

Tentokrát vynecháme Garance Doré i Lisu Eldridge, které už stejně všichni sledujeme a miluje každou novou fotku, článek i tutorial. Pojďme se spolu podívat na 33 globálních hvězd sociálních médií, které ovlivňují beauty trendy, mají vlastní make-up značky nebo jsou tvářemi a navrhují limitované edice líčidel, které dost možná máte ve své kosmetické taštičce. A společně mají více než 196 milionů followerů.

Začněme číslem 33 - Tina Yong

33 tina yong cec5e

Tina má poměrně slabý Instagram, za to na YouTube má tak silnou základnu fanoušků, že jí vynesla místo mezi nejvlivnějšími youtubery světa. Když nenatáčí videa, živí se jako kadeřnice a make-up artistka v Sydney, kde se specializuje hlavně na asijské vlasy.

Instagram: @tina_yong
YouTube: Tina Yong


 č. 32 - Patricia Bright

32 thepatriciabright 44149

Patricia má na YouTube na dosah ruky svůj první milion, na Instagramu ji sleduje půl milionu lidí. Kombinuje módní a beauty témata, v Londýně jich nachází více než dost. 

Instagram:@thepatriciabright
YouTube: BritPopPrincess


 č. 31 - Amata Chittasenee

31 Pearypie c1469

Amata se proslavila pod přezdívkou Pearypie. Více než YouTube kanál má silnější Instagram, kde se může pochlubit 1,4 milionem followerů. Make-up artistka fotí nejen líčení, ale i momentky ze života v Thajsku.

Instagram: @Pearypie
YouTube: Pearypie


 č. 30 - Samer Khouzami

30 samerkhouzami 103c8 

Make-up artista Samer je skutečným mistrem v konturování. Od něj by se mohla učit i Kim a všechny její sestry. Podívejte se na jeho Instagram, kde najdete i ukázky  jeho prací ve studiu, plno lesklých rtů a obočí.

Instagram: @samerkhouzami
YouTube: Samer Khouzami


 č. 29 - Karla Celis Sanchez 

29 karlaceliss 0f0aa

Video jak mít bělejší zuby vidělo přes 28 milionů lidí z celého světa. Podobně populární je i tutoriál, jak vyrobit dort z Kit Kat sušenek. Karla na svém YouTube kanálu kombinuje beauty témata s jídlem a dost se jí daří. Překonala už hranici 2 milionů odběratelů. 

Instagram: @karlaceliss
YouTube: CelisKarla


 č. 28 - Sondos Alqattan

28 sondos aq 3dfa8 

Dramatické líčení očí, dokonale vyhlazená pleť. To najdete u Sondos, která se stala hvězdou Instagramu. Hodně jí baví produkty od Shiseido, Kat Von D, Clinique i Urban Decay.

Instagram: @sondos_aq
YouTube: Sondos_aq


 č. 27 - Dalal Al Doub

27 dalalid 8ed5e

Beauty, cestování, jídlo - tak vypadá Instagram blogerky z Kuwaitu, která má 1,9 followerů a od loňského roku taky YouTube kanál rostoucí den za dnem.

Instagram: @dalalid
YouTube: Dalalid


 č. 26 - Camila Coutinho 

26 camilacoutinho abd79

I brazilka Camila má o dost silnější Instagram než YouTube. Celkem ji sleduje 2,313 milionu followerů, kterým nabízí reportáže z fashion weeků, svých cest po světě i tipy na oblíbené beauty produkty.

Instagram: @camilacoutinho
YouTube: Garotas Estúpidas


č. 25 - Chloe Morello

25 chloemorello f9ddb 

Když se chcete naučit perfektní linky nebo konturovat celé tělo, sledujte YouTube kanál Chloe Morello. Když vás baví fotky z pláže, parfémy a nejnovější vychytávky na pusu, pak se podívejte na její Instagram. 

Instagram: @chloemorello
YouTube: Chloe Morello


č. 24 - Patry Jourdan 

24 secretosdechicas 79bfc

Osobní trenérka ze Španělska se se svým blogem Secretos De Chicas stala fenoménem na YouTube, kde brzy překročí hranici 3 milionů followerů. Když vás zajímají hlavně vlasové tutoriály, Patry je pro vás ta správná volba.

Instagram: @secretosdechicas
YouTube: Secretosdechicas


č. 23 - Hayla Ghazal

23 haylatv f136a

Youtuberka s vlastním butikem si nedávno převzala cenu Young Talent. Na Instagramu se blíží k prvnímu milionu followerů, na YouTube už ale k hranici 3 milionů. Její videa bohužel ale anglické titulky.

Instagram: @haylatv
YouTube: Hayla TV


č. 22 - Katy Esquivel

22 whatthechic 31cfb

Youtuberka s výrazným obočím se věnuje módě, kráse a lifestylovým tématům. Z rodné Limy vyráží do celého světa, aby ukázala své nejnovější outfity v ulicích Londýna i New Yorku. 

Instagram: @whatthechic
YouTube: What The Chic


č. 21 - Samantha Chapman & Nicola Haste

21 pixiwoos bc1f2

Sesterské duo, známé jako Pixiwoo, začalo své královské tažení sociálními médii v roce 2008 na YouTube s cílem učit ostatní o umění make-upu. Dnes platí za nejvější hvězdy mezi beauty blogery s vlastní knihou Face. Jejich Instagram i zmiňovaný video kanál určitě sledujte, když chcete vědět nejžhavější novinky a taky, když vás baví kočky a černé oblečení. 

Instagram: @pixiwoos & @nixiepixi1
YouTube: Pixiwoo


č. 20 - Paula Galindo

20 pautips a9e6f

Tři a půl milionů followerů si zamilovaly styl Pauly z Kolumbie. Publikuje tutoriály, beauty novinky a fotky z cest.

Instagram: @pautips
YouTube: Pautips


 č. 19 - Lindy Tsang

19 itsbubz 18483

Ještě pár dnů a Lindy bude mít na svém YouTube 3 miliony followerů. Budete mezi nimi? Tutoriály, haul, challenge, to vše tu najdete. Na Instagramu Číňanka s irskými kořeny publikuje make-up novinky i stylové fotky ze svého soukromí.

Instagram: @itsbubz
YouTube: Bubzbeauty


č. 18 - Bruna Santina Martins

18 niinasecrets cea14

Jedna z nejvlivnějších Brazilek se na sociálních sítích pohybuje pod nickem Niina Secrets. Dva miliony na YouTube a druhé dva na Instagramu. Co víc dodat. Sledujte ji.

Instagram: @niinasecrets
YouTube: Niina Secrets


č. 17 - Shannon Harris 

17 shaaanxo 8611d

Beauty blogerka z Nového Zélandu pokořila hranici 4 milionů followerů díky svým tutoriálů, ve kterých dokazuje, že nic není nemožné.

Instagram: @shaaanxo
YouTube: Shaaanxo


č. 16 - Wendy Huang

16 misswen 2db39

Wendy má sice na svém Instagramu "jen" půl milionu fanoušků, za to její YouTube kanál sleduje 3,9 milionů followerů. Když vás baví barvičky, publikuje přesně pro vás. 

Instagram: @misswen
YouTube: Wengie


č. 15 - Hye-Min Park

15 ponysmakeup e5b67

Jižní Korea se stala kosmetickou velmocí a spolu s ní i místní beauty blogerky. Jednou z nich je Hye-Min, proslavená jako Pony Make-up. Určitě se podívejte na její videa, na kterých se umí proměnit v Taylor Swift a Kylie Jenner.

Instagram: @ponysmakeup
YouTube: Pony Makeup


č. 14 - Joelle Mardinian

14 joellembc1 75066

Joelle je make-up artistka, televizní hvězda a zároveň má vlastní kosmetickou řadu i kliniku. Na Instagramu má skoro 5 milionů followerů.

Instagram: @joellembc1
YouTube: Joelle Mardinian


č. 13 - Karen, Rafael & Lesslie Velasquez

13 platicapolinesi e1521

Sourozenecká trojice z Mexika získává nové a nové followery rychlostí blesku. Jen na YouTube mají aktuálně 4 miliony fanoušků. Jestli mluvíte španělsky, máte hned o zábavu postaráno.

Instagram: @platicapolinesi
YouTube: Mussas


č. 12 - Lauren Curtis

12 lozcurtis 43b80

Vše, co si jen umíte představit kolem kosmetiky, najdete u Lauren. Ať už na YouTube, kde publikovala přes 250 videí, nebo Instagramu, kde najdete inspiraci na make-up, vlasy a fitness. 

Instagram: @lozcurtis
YouTube: Lauren Curtis


č. 11 - Taciele Alcolea

11 tacielealcolea 75e29

Pastelové barvy, plno růžové. Tak vypadají oba komunikační kanály Taciele. Ze Sao Paola dobyla celý svět momentkami a videi. 

Instagram: @tacielealcolea
YouTube: Taciele Alcolea


 č. 10 - Marie Lopez 

10 enjoyphoenix 8a2db

Francouzka Marie otevírá TOP 10 nejvlivnějších beauty blogerů současnosti. Publikovala knihu, postuje své oblíbence, momenty z cest a najdete u ní i spoustu inspirace na zdravé jídlo.

Instagram: @enjoyphoenix
YouTube: EnjoyPhoenix


 č. 9 - Bianca Andrade

09 bocarosablog f933e

Vizážistka z Rio de Janeira pokořila hranici 6 milionů followerů, kteří sledují její videa na YouTube a fotky na Instagramu. Ráda mění barvy vlasů a experimentuje s barvami. 

Instagram: @bocarosablog
YouTube: Boca Boca


č. 8 - Camila Coelho

camila coelho d3eea

Camila začala publikovat videa na YouTube před šesti lety, nejdřív v portugalštině a za rok přidala i angličtinu. Krásná Brazilka spolupracuje s několika značkami vč. Louis Vuitton a Dior. Určitě ji sledujte, najdete u ní spoustu inspirace.

Instagram: @camilacoelho
YouTube: Make Up by Camila


č. 7 - Bianca Heinicke

07 bibisbeautypalace 492d6

Beauty star z Německa má více než osm milionů followerů. Instagram používá na momentky z cest a na YouTube dvakrát do týdne najdete nové video.

Instagram: @bibisbeautypalace
YouTube: BibisBeautyPalace


č. 6 - Ekaterina Trofimova

06 kateclapp a8798

YouTuberka z Ruska umí bravurně YouTube i Instagram, na každé síti se rychle přibližuje k číslu 5 milionů. Testuje novinky, fotí si krásná místa po celém světě a spolupracuje se spoustou značek.

Instagram: @kateclapp
YouTube: TheKateClapp


č. 5 - Marzia Bisognin

05 itsmarziapie 3f933

A dostáváme se do nejvyšší ligy. Marzia, Italka žijící ve Velké Británii, se může pochlubit více než 11 miliony followerů. Stačí se podívat na její videa na YouTube nebo Instagram a hned se stanete jejími fanoušky. 

Instagram: @itsmarziapie
YouTube: CutiePieMarzia


 č. 4 - Nikkie De Jager

04 NikkieTutorials 9d54b

Ještě více fanoušků má Nikkie a její slavné tutoriály, které jí vynesly status superstar. Tuto sezonu si můžete pořídit i její paletku, kterou navrhla pro značku Too Faced. Dvakrát do týdne postuje nové video, fotky na Instagramu samozřejmě mnohem častěji. Když rádi experimentujete s make-upem, Nikkie vás bude bavit. 

Instagram: @NikkieTutorials
YouTube: NikkieTutorials


č. 3 - Huda Kattan

03 Huda e5a5a

Když si Huda zakládala svůj blog, chtěla se stát hodně slavnou a hodně sledovanou. To se jí také povedlo, dnes platí za největší hvězdu Blízkého východu a nejen tam. Vytvořila vlastní kolekci líčidel, kterou prodává Sephora, tutoriál s ní natočila i Lisa Eldridge, kreativní ředitelka Lancome. Ovlivňuje beauty trendy jako žádná jiná blogerka. Není divu, jen na Instagramu ji sleduje přes 15 milionů lidí. Jste mezi nimi i vy? 

Instagram: @hudabeauty
YouTube: Huda Beauty


č. 2 - Zoe Elizabeth Sugg

02 zoella c5863

Zoe, známá jako Zoella, začala blogovat před 7 let a hlavně díky YouTube se stala globální superstar. Dnes má celkem přes 20 milionů followerů, rekord v počtu prodaných knih za týden i e-shop s módou a kosmetikou. 

Instagram: @zoella
YouTube: Zoella


č. 1 - Mariand Castrejon

01 yuyacst 0f5ca

Mexická YouTuberka se stala naprostou jedničkou co do počtu followerů na YouTube a Instagramu a s přehledem za sebou nechala všechny ostatní. Přes 23 milionů followerů nemá nikdo, jen Mariand známá prostě jako Yuya. Podle několika žebříčků je taky nejlépe placenou beauty blogerkou na světě.

Instagram: @yuyacst
Youtube: Yuya