Krásná Cara

Každou sezonu se zrodí jedna hvězda runwayí, která všechnu pozornost strhne na sebe. Dívka, která oblečení nejenom předvádí, ale umí je i nosit. V předchozích týdnech módy na sebe upozornila Arizona Muse, Freja Beha Erichsen, Karlie Kloss. A když zapátráme v minulosti, nesmíme zapomenout na takové špičky jako Kate Moss či Naomi Campbell. A teď je řada na téhle devatenáctileté Britce.

Cara není typická modelka. Nemá standardizovanou výšku 180 cm, na druhou stranu ani Kate ne. Ale to, co jí chybí v centimetrech, nahrazuje vysokým sebevědomím a přirozeností. Je unikátní – a dokonalá herečka. V jedné vteřině je holka od vedle a v druhé femme fatale. Když je řeč o jejím nesporném hereckém nadání, Delevingne z mol na chvíli uteče na stříbrné plátno. Zazáří v menší roli vedle Keiry Knightley v historickém dramatu Anna Karenina.

Za pohled na její úžasné obočí ale vděčíme především Christopheru Baileymu, který rozjel její kariéru, když z ní učinil tvář značky Burberry a také svou múzu. Hezký start, nemyslíte?