Krásná i s bříškem

Anna & ViktorieKrásná i s bříškem

Být těhotná dávno neznamená chodit devět měsíců v lacláčích. Abyste si tohle období opravdu užila, potřebujete nejen pohodlné oblečení, ale zároveň aby vám to slušelo.

Obojí teď nabízí nový butik Anna&Victorie Maternity Line, který byl otevřen v pražském Paláci Koruna. Najdete zde aktuální módní trendy od předních světových značek Noppies, Queen Mum, Belly Button a Boob. Zvláště v létě se budou hodit těhotenské šaty a jiné oblečení vyrobené z čisté bavlny, viskózy či hedvábí. V barvách převažují letní odstíny bílé, béžové a pastelové tóny. Vzdát se nemusíte ani svých oblíbených džín a dokonce si můžete vybrat z nejrůznějších délek, střihů, šířek i odstínů. Samozřejmostí jsou také džínové sukně nebo saka, žhavým tipem obchodu Anna&Viktorie je ale džínový kalhotový kostým od Queen Mum.

Stejně jako v minulé sezóně nabídne i letos butik řadu bavlněných topů a šatů pro kojící maminky od švédské značky Boob. Díky svému střihu umožňují diskrétní kojení na veřejnosti a pohodlí i v teplých dnech.

Kontakt: Anna&Viktorie Maternity Line, Palác Koruna, Václavské náměstí 1, Praha 1, www.annaviktorie.cz