Krásné vlasy s Ejvi Freedom

Populární česká blogerka Ejvi Freedom (www.ejvifreedom.com) vyzkoušela novou přírodní péči s profesionálním účinkem Source Essentielle od L'Oréal Professionnel. A čím jí nadchla? „Vždycky jsem tíhla k přírodní kosmetice, ale od té doby, co jsem se stala maminkou, to platí dvojnásob. A tak vybírám přípravky, jež mají přírodní složení. Nová péče Source Essentielle jich má 80 - 100%, a přitom má zároveň profesionální účinek. Moje vlasy vydrží v kondici více než tři dny,” vypráví Ejvi.

ls

Při používání přípravků Source Essentielle se její koupelna promění v malé privátní spa. „Přírodní vůně produktů mě krásně nabíjejí,” dodává. Nejvíc se jí osvědčila trojice vyživujícího šamponu, péče pro barvené vlasy a olejíčku, který aplikuje na noc místo masky nebo jej po umytí vtírá do konečků vlasů.

 

se

Šampon na normální až jemné vlasy Source Essentielle Daily, L'Oréal Professionnel, 379 Kč, Olej na barvené vlasy Radiance Source Essentielle Daily, L'Oréal Professionnel, 479 Kč, Péče Source Essentielle Radiance, L'Oréal Professionnel, 529 Kč

e

 

Ejvi také velmi nadchlo veganské složení kosmetiky a fakt, že je z 90% biologicky odbouratelná. „A když mi dojde šampon, stačí na www.salon-expert.cz najít nejbližší profesionální salon, kde mi ho u šamponového baru až třikrát doplní,” vyjmenovává další z pozitiv přírodní profesionální péče Source Essentielle od  L'Oréal Professionnel Ejvi.

b