Kristen Stewart a Robert Pattinson: Rozchod!

Na stříbrném plátně je proslavila lovestory, kterou nerozdělila ani smrt. V realitě k tomu stačila nevěra a několik hádek…

Ještě před pár týdny spolu trávili každou volnou chvíli. Teď žijí každý ve svém domě a nevycházejí ven,“ popisuje situaci blízká přítelkyně bývalého páru. „Kristen má příšerné nálady a to znamená jediné – její vztah s Robertem není takový, jaký býval.“ Jako stvrzení, že se čtyřiadvacetiletá herečka a sedmadvacetiletý herec po třech letech vztahu rozhodli jít každý svou vlastní cestou, je možné brát fakt, že Kristen nebyla na oslavě Robertových narozenin, kam byli pozvaní všichni jeho blízcí.

Vztah mladého páru, který se dal dohromady na natáčení megaúspěšné upírské romance Twilight, se zachvěl v základech už minulý rok v létě. Tehdy během natáčení snímku Sněhurka a Lovec propadla Kristen kouzlu ženatého režiséra Ruperta Sanderse. Po mediální aféře následoval několikatýdenní rozchod, kdy se zhrzený Pattinson stáhl do ústraní a Stewart přežívala jen na redbullech a cigaretách. Nakonec ale následovalo usmíření… Uvidíme, jak to bude tentokrát.

Chtěli byste, aby se Robert a Kristen opět vrátili k sobě a byli spolu navěky jako Edward a Bella, nebo si Robert zaslouží… třeba vás?

Podívejte se do galerie na fotky těch nejlepších momentů bývalého páru.

Kristen Stewart a Robert Pattinson: Rozchod!