Které slavné páry si letos řekly ANO?

I když by se mohlo zdát, že nejdůležitější svatbou roku 2018 byla ta prince Harryho a jeho krásné Američanky Meghan, nakonec bylo všechno jinak. 

Italská blogerka Chiara Ferragni si v září brala hudebníka Fedeze a byla z toho událost roku. Kvůli této příležitosti se dokonce přejmenovali na The Ferragnez… V Itálii jsou považováni za celebrity číslo jedna a celý národ je zbožňuje. K tomu přidejte roztomilého syna, svatební šaty Dior, rozlučku se svobodou ve velkém stylu a „nej“ svatba je na světě. 

Nejvíce se letos spekulovalo o sňatku zpěváka Justina Biebera a modelky Hailey Baldwin. Ano, vzali se. Na ocet letos nezůstala ani herečka Gwyneth Paltrow, jež si v 46 letech vzala televizního producenta Brada Falchuka. Nebo její herecká kolegyně Hilary Swank. Ta se vdala za podnikatele Philipa Schneidera. Svatba proběhla v Redwoodském národním parku v Kalifornii. Podívejte se do galerie, tahle veselka totiž vypadala jako z filmu Stmívání. 

Asi poslední slavnou svatbou roku 2018 byla ta zpěvačky Miley Cyrus a herce Liam Hemsworth, kteří se vzali 23. prosince.

Které další celebrity do toho letos praštily?