Kupte si srpnovou ELLE. Spolu s ní dostanete originální lahev na letní drinky

Abyste věděli, co si do lahve připravit, najdete kromě ní v srpnové ELLE recepty na skvělé pití nejen na léto.

A co dál? Pojďte se podívat do archivů módního návrháře, jehož jméno určitě dobře znáte. Azzedine Alaïa. Právě on, mimo jiné tvůrce slavných bodycon šatů, navrhl několik svých kolekcí na modelce Tereze Srbové, která byla jeho „tělem“. A Tereza bude vaší průvodkyní na této vzácné návštěvě u Azzedina.

Teď budete překvapeni. Královna melancholie se totiž proměnila v nejšťastnější bytost planety. Srpnová cover star Lana Del Rey vám ráda prozradí, jak se jí to přihodilo. Už se také tak těšíte na její novou desku Lust For Life?

Dara Rolins a Vladimir 518. Oba vydali nová alba, oba vám řeknou, co jste o nich ještě určitě nevěděli, oba pro vás vybrali své týmy, tedy ty, kteří je baví a inspirují. Seznamte se.

Jak mít i v létě naprosto dokonalou pleť i vlasy? Zaručené tipy předvádí polská topmodelka Aneta Pajak. Proč se zase tolik mluví microneedlingu? Jak získat tělo, na které budete hrdá a nebudete se muset strašně namáhat? Modelka Greta Slezáková otestovala služby profesionálních trenérů.

A to není vše! Srpnová ELLE vám představí Kosmonauta z Čech a přináší osm letních povídek od talentovaných autorek. Jak se točil Oklamaný prozradí režisérka Sofia Coppola. A co nosí Emma Smetana? To se dozvíte jedině v srpnové ELLE, která je na stáncích k vaší dispozici od 14. července.