LACOSTE kolekce jaro/léto 2010

Můžete se těšit na klasické krokodýlí kabelky a tašky, ale také na novinky, které u tohoto zeleného obojživelníka ještě nepamatujete.

CLASSIC POP CHIC
Klasický tvar kabel a kvalitní materiál se vzorem míčku je poznávacím znamením módních doplňků Lacoste. Kolekce Classic Pop Chic nabízí kabely ve čtyřech praktických tvarech a čtyřech barevných variantách odpovídajících aktuálním trendům na nadcházející sezonu: pastelová zaleno-žlutá, korálová, modrá a písková.

SORBONNE CHIC
Sportovní kabelku Sorbonne Chic ocení především mladé ženy, které vyznávají uvolněný nebo sportovní styl. Praktický nylon zdobený prvky z pravé kůže se snadno udržuje. Čelní kapsy nejsou jen praktické, ale dotvářejí i celkový vzhled modelů z kolekce Sorbonne Chic. Zářivé barvy jahodové, fialové, ale i klasická černá či šedo-béžová ozdobí váš běžný outfit.

SCOOB STRIPES
Ani Lacoste nemohl přehlédnout letošní boom v podobě maxikabelek. Velké měkké kabely s výrazným provazovým uchem a drobným proužkem vás dostanou. Kabely se zapínají na kovový zip. Ve třech barevných provedeních: modrá, červená a šedo-béžová.

COMIC CROC
Jestli zrovna vy jste milovnicí komiksů, pak si zamilujete i komiksového krokodýla. Výrazné barvy kabel ještě více rozzáří animace krokodýla, komiksová bublina nebo animovaný nápis. Chcete-li mít vtipný doplněk, pak si zvolte Lacoste Comic Croc.

STREET MOTION
Unisex retro kabely vyrobené z vintage PVC si můžete vzít na kratší cesty, jako tašky na cvičení nebo využít jejich všestrannosti a přitáhnout na sebe pozornost okolí kdekoli, kam s ní vkročíte. Lesklý materiál je hitem této sezony, stejně jako limetková, modrá nebo nadčasová bílá i černá barva. Lacoste si tentokrát pohrál i se svým krokodýlím znakem. Místo klasického vyobrazení krokodýla zvolil studentské znázornění pomocí velkého písmene ‚L‘, se kterým si pohrával už v několika málo předchozích kolekcích.

TENNIS GLAM
Pro milovníky sportu je určena kolekce Tennis Glam. Zvláštní propojení duo barevné kombinace je jednoduché i zajímavé současně. Vylaďte se na tenis nebo svůj jiný oblíbený sport. Buďte in nejen na hřišti nebo v tělocvičně, ale už i cestou tam.

Krokodýlí doplňky
Ke ‚krokodýlí‘ kabelce nebo tašce nesporně patří i vychytaný doplněk, jak jinak než krokodýlí.
Přívěsky na klíče mohou mít mnoho podob i využití. Máte-li rádi jednoduchost, zvolte ‚krokodýla samotáře‘, ale milujete-li extravaganci a pozornost, pak sáhněte po přívěscích s více ornamenty – košilky, sportovní náčiní, známky, vše, na co si jen vzpomenete.
A skutečně elegantní i v jarním dešti budete jedině s ‚krokodýlím‘ deštníkem.