Lady Gaga bude v novém filmu Zrodila se hvězda zpívat country

Film je remakem stejnojmenného filmu z roku 1976 s legendami Barbrou Streisand a Krisem Kristoffersonem. Existují ještě dva stejnojmenné filmy z roku 1954 a 1937. Jde o stejnou záúpletku, kdy se zahořklý zklamaný megaslavný zpěvák zamiluje do talentované začínající a energické zpěvačky. 

Film o lásce, hudbě, manželství a o slávě ale nebyl nikdy lepší, než když to před kamerou rozpálili Barbra s Krisem. No a teď to vypadá, že jim Bradley a Gaga ukážou, že to umí ještě líp. 

Sám Cooper mluví o Lady Gaga jako o zjevení. A kritici prohlašují, že její hlas jim nahnal husí kůži. 

Producenti se zatím nemohou rozhodnout, jestli bude mít film premiéru v květnu, nebo v říjnu. Podle kritiků je každopádně snímek už teď žhavým želízkem v Oscarovém klání. 

 

Než Lady Gaga kývla Bradleymu na roli Ally ve filmu Zrodila se hvězda, trvala na tom, že Bradley jako Jack bude ve filmu zpívat živě. 

Jack je slavná country legenda, která pomůže neznámé talentované Ally k hvězdné kariéře. 

V tomhle filmu je Gaga úplně jiná, než jak ji známe z jejích klipů nebo seriálu American Horror Story: Hotel. Za roli u Ryana získala Zlatý Glób a tomu se výrazně podivoval i Leonardo DiCaprio. Slavné meme koluje internetem už druhým rokem a stále se fanouškům Gagy ani Leonarda neokoukalo. 

Lady Gaga Cooperovi rázně řekla: "Co ve filmech nesnáším jsou herci, kteří zpívají na playback. Je to poznat a divák to skoro vždycky zaregistruje a nikdy už herci nic neuvěří. Pokud chceš natočit hudební film, tak se musíš naučit být hudebníkem a to pro mě bylo to nejdůležitější." 

Ačkoli Cooper měl ze zpěvu před publikem ohromný strach, nakonec to dali a zpívali na festivalech Coachella i Galstonbury. 

A co na to říká herecká a pěvěcká legenda Barbra Streisand? "Nechci to zakřiknout, ale trailer vypadá skvěle. Ani se mi nechce věřit, že je to čtyřicet let, co jsme s Krisem natočili tu naši Hvězdu. Bradley a Gaga vypadají sehraně." 

Původně Bradley nabídnul roli Ally zpěvačce Beyonce, ale to by byl asi trochu jiný film. Hlavně hudebně by to rozhodně nebylo country, ale spíše hip-hop. 

Podle posledního alba Joanne, které minulý rok Lady Gaga vypustila do světa, se nové country vlivy daly předpokládat. Jen ten kovbojský klobouk má prostě Gaga růžový a ne hnědý. Alespoň v něčem musí vyčnívat.