Lady karta

Máme svá fitness centra, magazíny, kluby… neměly bychom mít i kreditní kartu? Takovou, která bude vyhovovat potřebám moderní ženy? Se speciálními benefity, slevami na nákupy a dárky? Rozhodně ano! Skvělého nápadu se u nás chopila Komerční banka a 1. dubna uvádí na trh Lady kartu. Jedinečnou kreditku navrženou speciálně pro ženy. Nabízí řadu exkluzivních výhod, které oceníme jen my.

O co přesně jde? Každý třetí měsíc získáte s Lady kartou katalog s nabídkami slev a dárků v síti partnerských obchodů. Pokryje všechny oblasti, které milujeme. Módu, kosmetiku, doplňky, šperky, kulturu, zdraví i gastronomii. Jména značek znějí hodně slibně – Tommy Hilfiger, Levi’s, Franck Provost, Pepe Jeans, Swarovski, Kobe, Marionnaud… Navíc vyšší slevy během největších nákupních akcí roku – ELLE Fashion Shopping Weekendu a Dnů Marianne.
K tomu všemu získáte pojištění, o jakém jste si doposud mohly nechat jen zdát.

Lady karta

Pojištění kabelky, pojištění nákupu, prodloužení záruční lhůty, pojištění doručení nákupu na internetu. Prvních tisíc držitelek karty bude navíc dostávat po šest měsíců časopisy ELLE nebo Marianne zdarma. Stačí pouze poprvé použít kartu a zaplatit jí. Lady karta je pro vás připravena s úvěrovým limitem 10 až 250 tisíc a 1 % z každého vašeho nákupu navíc půjde chytře na váš účet penzijního připojištění u PF KB.

Získat kartu je velmi jednoduché. Přijďte na jakoukoli pobočku KB nebo vyplňte kontaktní formulář na internetových stránkách www.ladykarta.cz a my se o vše postaráme!