Lancôme odhalil novou ambasadorku s miliony followerů na Instagramu

„Je mi velkou ctí, že se můžu připojit  k neuvěřitelné sestavě ikonických žen, které v historii spojily svoje jméno se značkou Lancôme,“ prozradila dvaadvacetiletá americká herečka a zpěvačka Zendaya Coleman. 

Narodila se v kalifornském Oaklandu jako jedináček, ale má pět nevlastních sourozenců z otcovy strany. Její otec je Afroameričan s kořeny v Arkansasu, matka má německé a skotské předky. Její exotický vzhled a herecké nadání ji předurčilo ke kariéře v televizi. Na obrazovce působí od svých šesti let a zahrála si například ve filmu Zapped nebo v seriálu Tajný život K. C. V roce 2017 přidala i role ve filmech Spider-Man: Homecoming a Největší showman. 

Françoise Lehmann, generální ředitelka Lancôme International, dodává: „Těšíme se na radostnou budoucnost se Zendayou, jejíž charisma, vliv na film, hudbu a módu je obrovský. Zendaya přináší mladistvě jedinečný přístup ke kráse, který dokonale doplňuje vizi společnosti Lancôme.“

S více než 54 miliony followers na Instagramu je Zendaya jednou z nejvlivnějších žen na sociálních sítích. Svoji ‚sílu“ však vždy používala ke vzdělávání, ekologii či k rozvíjení svých charitativních a filantropických projektů. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu
Kdo si nenechal ujít party, na které došlo k odhalení? Podívejte se na ni spolu s ELLE: