Látkové gumičky jsou (už zase) trendy

Už se o nich mluvilo dlouho. Sem tam se objevily na přehlídkovém mole, občas na hlavě některé z módních ikon. Teď už to je ale definitivní. Látkové gumičky jsou zpět! Absolutní must-have 80. a začátku 90. let vypadá tuto sezonu (a týká se to i příštího jara) ještě líp než v dobách své největší slávy. Inspiraci najdete prakticky na každém kroku a způsobů, jak nosit barevné gumičky z bavlny nebo semiše, existuje tolik, že vás tento žhavý trend jen tak neomrzí.

Jak je nosit právě teď? Inspirujte se sedmi různými styly.


 

Jako Bella

bella 5b82d

Topmodelka miluje všechny nejžhavější trendy, a proto je jasné, že i ona má doma pořádně velkou látkovou gumičku. V kombinaci se sportovním oblečením vypadá skvěle.


 

Jako Selena

selena 7190c

Nejsledovanější celebrita Instagramu, Selena Gomez má krásné vlasy. Vysoko posazený cop s černou gumičkou je přesně ten účes, co chceme nosit. 


 

Jako Hailey

hailey 8ad15

Modelka Hailey Baldwin si nechala vlasy vyčesat pěkně vysoko a sladila barvu látkové gumičky se svým oblečení. Perfektní!


 

Jako na přehlídkovém molu

mansur f5542

Podzimní nebo už jarní? Je to jedno, látkové gumičky byly k vidění  na přehlídkách na tuto sezonu i na tu příští. Prostě si stáhněte vlasy do nízkého culíku, dejte gumičku a hotovo.


 

 Nebo taky takhle

holographic 2681e

Nejrychlejší trendy účes? Vlasy jen lehce pročesejte, připravte si culík a ten ještě lehce zamotejte a stáhněte gumičkou.


 

Minimalismus 

mansur 2 3824c

U hladkých vlasů máte taky účes vyřešený, volný nízký culík s látkovou gumičkou budete mít hotový za minutu. 


 

Back to 80s

heathers a1c37

Podívejte se na film "Smrtící atrakce", který v roce 1988 natočila Winona Ryder a uvidíte, jak se nosily látkové gumičky v osmdesátkách. Vlny, spousta objemu a gumičky barevně sladěné s oblečením. Čím větší, tím lepší.