Lednové slevy

I v letošních slevách najdete kousky, které jsou nestárnoucí nebo jsou výborným doplňkem v kombinaci se současnými trendy. Proto se více než kdy jindy vyplatí zainvestovat.

Kabáty a pláště
Kabát nebo baloňák od Burberry je nadčasovou klasikou. Jeho střih se v průběhu času mění minimálně a jeho kvalitní zpracování je už pojmem. Cítit se v něm budete vždy jako pravá dáma s vytříbeným vkusem. Takový kabát je teď zlevněn z přibližně 18 000 na 10 500.

Synonymum pro fantastický plášť, který zůstane už navždy módním, je značka Max Mara. V aktuální nabídce mají i černý luxusní kabát z kašmírové vlny. Je zlevněný o celých 40 %, v přepočtu za něj dáte 11 000 korun. Jednoduché šaty přesně v trendu kaskád z třásní vám jen tak v šatníku nezestárnou, a o to víc, když jejich cena klesla o celých 70 %.

Boty a tašky
Pokud hledáte doplněk, který skvěle podtrhne i úplně jednoduchý outfit, sáhněte určitě po kabelce nebo botách Salvatore Ferragamo. Tato módní značka, vyznačující se perfektním řemeslným zpracováním a nadčasovým designem, vás omámí až 70% snížením cen.
Nadčasové doplňky jsou také doménou dvojice Viktor & Rolf. Jejich jednoduchá černá taška z lakované kůže s legendárním monogramem je teď snadno dostupnou fantazií.

Doplňky
Mochino vás zahltí širokou škálou rozmařilých šatiček, kabátů a doplňků. Nabídka se pohybuje od lolitkovských modelů řady Cheap and chic až po klasickou a sofistikovanější kolekci. Kouzelné jsou lakované tašky a kabelky z broušené kůže.
Slevy se samozřejmě netýkají jen zimního zboží, ale například i drobných doplňků, jako jsou šátky nebo brýle. Velké, oblé sluneční brýle od Marni budou skvěle doplňovat letní trend nové klasiky za přibližně 4000 korun.

Nestárnoucí případ
Pokud jste si zamilovaly hravou paletu hedvábných šátků Hermès nebo jejich dokonale zpracované kožené brašny a peněženky, pak vězte, že tato značka se od ostatních odlišuje tím, že své výrobky nikdy nezlevňuje. Filozofií Hermès totiž je, že vytvářejí produkty, které jsou takovou klasikou, že nestárnou ani v průběhu dekád. A tak pokud toužíte opravdu zainvestovat, neváhejte.