V čem do zimy? Uniforma podle Skandinávek

Pravidlo číslo jedna: tuhle sezonu jedině široké kalhoty. Pravidlo číslo dva: nadčasovost v originálním podání. Skandinávské kombinace si zkrátka zamilujete. Díky tomu, jak jsou jednoduché, ale přitom plné zajímavých a trendy detailů i díky tomu, že je zvládnete obléknout během deseti minut. A to se zrovna v pondělí hodí, ne? Podívejte se na looky našich oblíbených skandinávských blogerek a zkuste je také, fashion inspirace do nového týdne je tady!

TINE ANDREA

Norská blogerka Tine to skvěle umí s tomboy stylem. V její skříni najdete nepřeberně košil a obleků, které umí úžasně vrstvit. Tentokrát nás ale baví v proplétaném svetru a širokých kalhotách. Přidejte luxusní pár tenisek a sluneční brýle a budete cool, jako ona. Easy.


PERNILLE TEISBAEK

V téhle kombinaci zvládnete všechno, od ranní porady až po romantickou večeři ve dvou. Pruhovaný svetr, kitten heels a čepice s kšiltem? Severskou ležérnost této klasické pařížské kombinaci známá dánská blogerka Pernille propůjčila díky rovně střiženým širokým džínám. Tuto sezonu je street style hvězdy nesundavají a v high-street obchodech jich najdete plno. Pokud zatoužíte přímo po nějakém vintage kousku, máme tip: česká značka Win Win love má cool páry v nabídce hodně často. 


 COLUMBINE SMILLE

Na závěr inspirace ze Švédska. Stylistka a blogerka Columbine má nos na nadčasové kusy, které zvládne vždy zkombinovat nějak nečekaně. Hru kontrastů umí na jedničku. Kvalitní "těžký" kabát z vlny dohromady s hedvábnými kalhotami, jak od pyžama, vypadá prostě hot. Chic kombinace na dnešní dopoledne - vyzkoušíte ji?