Let’s Fashion s RESERVED

Propagace značky Reserved. Redakce neodpovídá za obsah článku.

Tento podzim zahajuje Reserved sezónu nejmodernějšími outfity, u kterých se nechali inspirovat městským stylem. Kolekce je určena ženám, které ocení minimalistické a elegantní tvary. Látky, které jsou pohodlné a vyzařuje z nich svoboda. Kolekce je proaktivní, plná nápadů a minimalismu. Silná, ale vášnivá a s chutí do života. Trochu rebelská, ale velice ženská.

Novou tváří podzimní kampaně, která se fotila v průmyslové části Londýna, je charismatická modelka Georgia May Jagger. Georgia má bohaté zkušenosti se světovým modelingem a i nyní dokazuje, že se díky své přirozené kráse nachází na předních příčkách top modelingu. Její nezaměnitelný výrazný pohled skvěle podtrhuje novou kolekci RESERVED, která je kombinací klasické elegance a nenuceného moderního stylu. Elegantní inspirace pro nadcházející chladné podzimní dny. Podzimní kolekce je rozdělena do dvou hlavních trendů: Silent pro muže a Comfort pro ženy.

Linie Comfort Zone je určena všem ženám, které oceňují oblečení navržené podle nejnovějších londýnských trendů. Klasická kombinace bílé a černé doplněná o pastelové barvy se perfektně vyjímá na měkkých a velice příjemných látkách, které jsme pro tuto sezonu vybrali.

Linie Silent je klasickým příkladem pohodlného oblečení pro každodenní nošení. Muži jistě ocení vrstvenou látku, tlumené barvy a jednoduché tvary, které jsou inspirovány skandinávským designem a díky kterým si zde každý může najít svou originální image. Ležérní trika, kalhoty z příjemné tkaniny a džíny se skvěle hodí nejen na procházku městskými ulicemi, ale i na chvilky odpočinku mimo dosah hlučícího města.

Více na www.reserved.com.