Letní edice projektu Yoga & Special Places ve vile na Barrandově

Summer Yoga Day – den, který v sobě ukrývá nejen cvičení jógy, ale také možnost navštívit netradiční místo, které pořadatelé pečlivě vybírají, aby fanouškům jógy zprostředkovali speciální zážitek. V červnu se návštěvníci ocitnou v prostorách funkcionalistické vily na Barrandově, která se na jeden den stane místem velké letní jóga párty. Projekt přináší nejen ojedinělý zážitek, ale jeho smyslem je zároveň pomoct dobré věci. Sobotní den bude věnován na podporu útulku Domov pro koně z.s. pro staré a nemocné či vyřazené koně ze sportovní kariéry.

Projekt Yoga & Special Places není třeba dlouze představovat, co si ale svou pozornost zaslouží, je fakt, že letní edice s sebou přinese jednu zajímavou novinku. Tou bude právě letní večírek pro všechny účastníky. Program odstartuje již brzy ráno lekcí, jež nese název Sunrise vinyasa class & meditation a povede jí jedna ze zakladatelek projektu Adéla Porubská. V průběhu dne si účastníci projdou všemi možnými druhy jógy od těch tradičních až po zajímavé lekce a workshopy. Za zmínku jistě stojí lekce Handstand pod vedením oblíbené dvojice Klára Pokorná a Martin Frank. Na návštěvníky bude čekat 22 zajímavých, nejen jóga lekcí, 5 intenzivních workshopů, 2 přednášky, známí i zahraniční lektoři, spousta pozitivní energie, letní pohoda a v neposlední řadě krásné místo, kam se běžně obyvatel metropole nepodívá. Výtěžek z tomboly, jejíž slosování bude probíhat na konci dne, půjde na podporu Domova pro koně s.z. 

Letní den bude již tradičně ukončen lekcí Kláry Pokorné, která si protentokrát připravila Sunset yoga party – už tak nabitý den plynule přejde v pořádnou párty. Skvělý začátek letošního léta, nemyslíte?

Více informací ZDE.

yoga - special places
yoga - spcial places