Léto za rohem: Prosluněné Instagramy, které vás budou bavit

FOMO je stav, kdy máte pocit, že vám něco zásadního uniká. Fear of missing out většina z nás zažívá především skrze a kvůli sociálním sítím. Instagram, zabiják radosti, na němž najdete miliony krásných fotografií dokonalých a šťastných lidí, kteří jsou na dovolené právě ve chvíli, kdy vy sedíte v klimatizované kanceláři a marně se snažíte vzpomenout, kdy jste naposledy nebyli unavení, je hlavním viníkem pocitů zmaru a strachu z promeškání něčeho lepšího. 

Normálně bychom ve vás nechtěli zbytečně vyvolávat FOMO, ale jelikož je léto a většina z nás se spíš snaží načerpat inspiraci na dovolenkové outfity a destinace, musíme udělat výjimku. Tyhle influencerky jsou na dovolené u moře snad každý druhý týden, ale právě teď nám to vůbec nevadí. Naopak. Pro tentokrát jim to odpouštíme. Nápadů na letní obečení není nikdy dost. Střídáme je s mnohem větší frekvencí a na dovolené to chce ještě něco extra. Vždyť to znáte. Útěk od reality se vším všudy. A to včetně nudných a pro volné dny najednou až bolestně praktických outfitů. 

Že se letos k moři nechystáte? Nevadí. Jestli chcete načerpat trochu sluníčka alespoň přes monitor nebo displej telefonu, tyhle účty vás určitě nezklamou. Navíc, kdo říká, že nemůžete být stylová a vyletněná i ve městě? Prázdné, šedé a přehřáté ulice velkoměst přímo křičí po něčem zajímavém a originálním. Tak buďte právě vy tou výjimkou a ukažte, že ani léto v metropoli nemusí být úmorné a nudné. 

Takže follow dejte následujícím obsesivním cestovatelkám. Pozitivní pocity garantovány. Dávka vitamínu D nezaručena. 

@lucywilliams02

jhb

@josefinehej

jknk

@josephineskriver

mn

@emelinaah

kjnkj

@monikhdale

bhkvkbv