Levi’s uvádí: S pasem do pasu

V srpnu minulého roku představila společnost Levi's novou řadu džín s názvem Curve ID. Před jejím uvedením značka investovala do rozsáhlého průzkumu, kterého se zúčastnilo na 60 tisíc žen, a to s jediným záměrem – vytvořit džíny, které padnou každé postavě. A povedlo se. Od té doby máte možnost pořídit si kalhoty Levi’s typu Slight Curve pro štíhlé křivky, Demi Curve pro ženy s normální postavou a Bold Curve pro plné tvary. Jednotlivé střihy by podle průzkumů měly padnout až 80 % žen. Máte je?

Levi's akce s taškou

V současné době přichází americká značka na trh s rozšířenou řadou Levi’s Curve ID - Classic s pasem do pasu. Končí těsně pod pupíkem, mají širší nohavice a klasičtější vzhled. Nebojte se, že v této kolekci nenajdete i své oblíbené cigaretové džíny - vybrat si můžete nohavice slim, rovné nebo rozšířené. Kromě toho se zvětší i nabízená škála velikostí.

Nová kolekce už je k dostání v obchodech. Pokud se od 8. března stavíte v některém z nich a džíny z nové řady si třeba jen vyzkoušíte, dostanete malý dárečekstylovou plátěnou tašku Levi’s. Ukončete nekonečnou pouť za padnoucími džínami a objevte konečně ty pravé. Vysoký pas se totiž nosí.

silueta Levis
Levi's