LFW: Street style

Přehlídky s trendy na novou sezonu jsou za námi a my si se zatajeným dechem prohlížíme, co se bude nosit na jaře a v létě. Stejně tak nás ale pálí trendy podzimní. Proto jsme za nimi vyrazili do ulic Londýna.

Barvy

Letní trend číslo jedna se nosí i na podzim – colorblocking. Nemusíte ale kombinovat jen různé barvy, zkuste vsadit na odstíny. Londýnem momentálně otřásají ty oranžové.




barvybarvy

Fetiš
Všechno černé, lesklé nebo kožené je momentálně velmi IN. Kožená bunda je už osvědčenou klasikou, za dominu oddaně dodržující podzimní trendy ale budete v kožené sukni, šortkách nebo kalhotách.

fetisfetis

Za kluka
Chybějí vám školní léta? Podzimní móda vám přeje, trend à la nezbedná školačka je zpět. Vytáhněte conversky a příteli ukradněte baseballovou bundu nebo parku. Londýnským ulicím tenhle styl sedí, bude i našim?

klukkluk

Polka dots
Jeden z našich nejoblíbenějších trendů? Puntíky! Nosí se na všem – blůzy, punčochy, šaty, a hlavně kalhoty. Pokud vsadíte na tento výrazný vzor, zbytek outfitu držte při zemi.

polka dotspolka dots

Vlna
Vlněný svetr se stane vaším nejlepším kamarádem a pomůže vám přežít všechna pochmurná podzimní rána. Jako dělaný je i do britského počasí, a tak v něm spousta módních nadšenců během fashion weeku vyrazila do ulic. Základní pravidlo? XXL!

svetrsvetr