Louis Vuitton představuje kolekci Taïgarama

Taïga, emblematická kůže značky Louis Vuitton, se spojila s plátnem Monogram v mnoha barevných odstínech a nositelných stylech. Umění cestování a savoir-faire, pro Louis Vuitton tak příznačné, dostává novou, ležérní a uvolněnou energii, která modernizuje charakteristické prvky pánského stylu. 

V unikátní kombinaci uvolněnosti a klasiky se odolná a sofistikovaná kůže Taïga potkává s plátnem Monogram v harmonické materiálové geometrii. Od kabelek po doplňky, kolekce nabízí širokou škálu moderních městských tvarů. Ikonická taška Keepall a batoh Discovery s koženými popruhy „konverzují“ s brašnou Outdoor Messenger, která se díky nastavitelnému popruhu velmi pohodlně nosí, a mini ledvinkou Bumbag. Kabinové zavazadlo Horizon, kapsičky na zip Discovery, malé kompaktní peněženky a pružná pouzdra na karty kolekci završují. 

Zářivé a takřka neonové barvy jsou pozvánkou za prožitkem letní exotiky a evokují cestu za protinožci. Žlutý odstín Bahia, jež je synonymem slunce a slibuje dobrodružství, zelený odstín Amazon a modrá Pacific doplňují šedou barvu Antarctic a slavnou kombinaci šedých a černošedých tónů, která tvoří odstín Eclipse. 

Kolekce Taïgarama bude v prodeji od 22. března 2019 v obchodech sítě Louis Vuitton a na louisvuitton.com.

Které kousky jsou na našem wish-listu?