Love Heals: kolekce šperků z Kalifornie v butiku Egoist Fashion

Pro ty z vás, kterým lesk briliantů nic neříká a raději dáte přednost šperkům s duší a spirituální tematikou, máme milý předvánoční tip. Bohémsky laděnou značku Love Heals, kterou ve slunné Kalifornii založil kreativní rodinný tým – Adriana, Gunnar a Elisa. Oduševnělé talismany z bílého bronzu jsou plné krásných poselství, inspirace a pokory k přírodě i vesmíru.

Ale spiritualita není jediným benefitem. Zajímavá je i možnost sestavit si šperky z jednotlivých komponentů přesně podle vlastních představ: vytvoříte si tak osobitý mix, osobitý talisman. Vyberete si řetízek na krk a doplníte jej přívěsky různých velikostí a různého designu. To samé jde i v případě náramků nebo náušnic. Pokud stále nevíte, o co jde, podívejte se do ELLE.tv na instruktážní video, a vše vám bude hned jasné.

To, že tým Love Heals dal do podnikání opravdu celé srdce, dokazuje i řada charitativních aktivit. S každým prodaným kusem šperku je vysazen jeden strom v Etiopii (momentálně má na svém kontě 660 tisíc stromů). Projekt Love Heals podporuje i autistické děti a v rámci organizace Vitamin Angels pomáhá dětem trpícím nedostatkem výživy.

První ochutnávku šperků Love Heals přivezl do Prahy právě butik Egoist Fashion, který najdete v Malé Štupartské. Napadá vás na Vánoce lepší dárek než ten, který dělá radost i pomáhá? Na vybrané kousky se podívejte do naší galerie.

Love Heals: kolekce šperků z Kalifornie v butiku Egoist Fashion