LV City Guide: nová edice nabízí cestovatelům ještě více

Již od roku 1998 promítá svého nomádského ducha značka Louis Vuitton do svých cestovních průvodců City Guide, které nyní procházejí aktualizací: svazek věnovaný Paříži je obohacen o nové adresy stejně jako předtím průvodce Bangkokem, Chicagem, Istanbulem, Los Angeles, Madridem, Miami, Rio de Janeirem, Římem, Šanghají a Benátkami. Každé město je představeno pohledem nezávislých publicistů a přizvaných autorů z různých oblastí. Fotografky Françoise Huguier a Ouka Leele nás zvou do Paříže a Madridu, herec Jeff Goldblum nás provede Los Angeles a umělec Ding Yi dává nahlédnout do „jeho“ Šanghaje. 

Unikátní edice cestovních průvodců osloví cestovatele, kteří jezdí za zážitky a příjemně strávenými chvílemi, ale i ty, kteří se do uvedených destinací dostanou pracovně. A mají co nabídnout i místním obyvatelům. Kouzelné butikové hotely, luxusní restaurace i sousedská bistra, oblíbené místní trhy i kořenářství, starožitnictví a designové butiky, muzea, obchody, památky a „utajená“ místa, která stojí za návštěvu…

Edice Louis Vuitton City Guide je k dispozici i v digitální podobě. Mobilní aplikace pro iPhone či iPad obsahuje kompletní katalog měst a seznam doporučených adres je vždy aktuální. Speciální hosté, diskrétní místa na setkání, nejlepší místa na pozorování lidí, kultura, rady, fotografie – duch průvodců City Guide se neustále vyvíjí. Nyní je možné City Guide potkat i na Apple TV, kde běží doplňkové programy, i v Tambour Horizon, prvních chytrých hodinkách Louis Vuitton, jež propojují obsah z průvodců a s aplikací Around Me a funkcí 24 Hours. 

Papírové vydání je dostupné ve francouzštině a angličtině v obchodech Louis Vuitton, na louisvuitton.com a ve vybraných knihkupectvích a koncept obchodech. Mobilní aplikace je ve francouzštině, angličtině a čínštině (7 měst) v App Store. Aplikace Apple TV je přístupná zdarma v App Store. Digitální verze Paris City Guide je k dispozici zdarma v App Store. Digitální verze Průvodce Shanghai City je zdarma v nabídce App Store od 15. listopadu 2018 do 1. února 2019. 

lv