M.I.A. pro Versus

Rozená Londýňanka a rapperka M.I.A. je poslední osobností, se kterou značka Versus spojila své jméno za účelem unikátní spolupráce. Nutno říct, že na rozdíl od předchozích kolekcí, na nichž se podílel například Christopher Kane nebo J.W.Anderson, je to tentokrát poprvé, co italský label dal podobnou možnost někomu, kdo není z oděvního byznysu. M.I.A. se nechala slyšet, že je polichocena tím, že může kráčet ve stopách tak slavných designérů, a zároveň prohlásila, že se ani trošku nebojí toho, jak zákazníci její kolekci přijmou. Pevně totiž věří, že má něco výjimečného, co může značce nabídnout.

Myslím, že kolekce udělá radost mojí mámě. Je povoláním krejčová. Ráda uvidí v praxi to, co jsem se od ní naučila. Navíc jsem všechny zkušenosti zúročila při příležitosti spolupráce s tak šíleně legendární značkou,“ řekla rapperka. 

tumblr_lpa0i4YAms1qc645so1_500

Kreativní ředitelka značky Versus Donatella Versace nechala zpěvačce při vytváření kolekce naprostou svobodu. A výsledek? Dohromady třináct pánských i dámských modelů inspirovaných ikonickými artikly z tvorby slavného Gianniho Versaceho, který mladší a progresivnější label v roce 1989 založil pro svou múzu a sestru v jednom. M.I.A. tak znovu na modelech předvedla slavnou hlavu medúzy i slavný ornament řeckých vln


Kolekce je právě v prodeji a on-line ji můžete zakoupit zde: http://www.versusversace.com/


K vybírání nových kousků si pusťte náš oblíbený song od M.I.A. Bad Girls, který vizuálně zpracoval režisér Romain Gavras. 

M.I.A. pro Versus