Detaily, jež pozvednou manikúru na vyšší úroveň

Vyzkoušejte jeden z vybraných trendů i na vaše nehty nebo je ukažte své manikérce. Víme, že klasická rudá červená nebo tělová béžová jsou variantami, k nimž se budeme stále rády vracet, ale podzim si žádá změnu. K jednobarevným kabátům se hodí dokonale a při psaní na klávesnici z nich nespustíte oči.

Každý nehet jiné barvy

Může to znít jako experiment ze střední školy, ale my to myslíme vážně. Držme se jedné barvy, jen měňme odstíny. My zbožňujeme paletu odstínů červené. Každý nehet si zaslouží jeden z nich.

cara

Jemná vlnka

Velmi jednoduchý detail, který zaujme každého, kdo vám bude podávat ruku. Kombinace bílé a béžové působí velmi čistě a jednoduše. Hodí se skoro ke všemu a k vytvoření jemné linky budete potřebovat jen jiný štěteček.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
cara

Tečka, tečka, tečka

Nejjednodušší nail art spočívá v pouhé jednoduché tečce kdekoliv na vašem nehtu. Šikovnější ji udělají párátkem nebo štětečkem na linky, náročnější si musí pořídit speciální nástroj k tomu určený. Ale věříme, že ho nepoužijete pouze jednou. Tečky na nehtech vypadají velmi stylově ve všech ročních obdobích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu
cara

Malé symboly

Také se vám tato varianta líbí nejvíc ze všech? Po pár týdnech se vám na rozdíl od vašeho okolí okouká a je na nakreslení nejsložitější. Proto zkuste poprosit vaši manikérku nebo si kupte speciální samolepky, které na zaschnutý lak nalepíte. Výsledkem je originální manikúra, již nikdo ve vašem okolí nenosí, ale brzy ji bude chtít.

Zobrazit příspěvek na Instagramu