Max Tan a geometrie

Hermafroditní. Minimalistická. Geometrická. Avantagardní. Futuristická. To je jen pár slov, která člověka napadnou při pohledu na kolekci mladého singapurského talentu Maxe Tana. Jeho linie s názvem Against (Proti) vytvořená pro sezonu podzim/zima 2010/2011 je díky pravidelnosti a geometrii takřka dokonalá. Přestože ji designér pojal poněkud minimalistickým způsobem, nepostrádá zajímavé detaily.
Vypadá to, že v módě si čím dál tím více návrhářů hraje s pohlavím. Max se ale ve své kolekci snaží vytvořit pohlaví třetí. Nebo chce obě stávající rovnou zničit. Nejzvláštnějším modelem si tak můžete vytvořit siluetu v avantgardní atmosféře, zmást zraky v okolí černobílou skládanou sukní, zazářit v kraťasovém overalu s bílým pláštěm nebo jen vyrazit na party se sexy kočičíma ušima, které vám stejně jako sluneční brýle vykouzlí pocit bezpečí za bariérou.
Zkrátka – Max Tan vytvořil nadčasové umělecké kreace, které jsou i běžně nositelné. Je tak na velmi dobré cestě k celosvětovému úspěchu, o čemž svědčí i fakt, že jen v Singapuru má pět butiků. Jeden butik najdete i v Německu (Laufsteg No. 11) a ve Švédsku (Galleri Demo).

Pokud vám doteď jméno Max Tan nic neříkalo, berte tento článek (i když je především o loňské kolekci) jako malé seznámení. A těšte se na letošní kolekci jaro/léto.

My prostě ujíždíme na kočičích ouškách. Co vy?