Maxi sukně: Jak je nosit a kde koupíte hot kousky

Sexy crop top jako Beyoncé

Beyoncé miluje sukně všech délek, vypadá skvěle v ultra mini stejně jako v maxi. Zkombinujte květovanou sukni s crop topem a batůžkem, vysoké podpatky dají celému outfitu tu přesnou sexy tečku. 

beyonce 41a9e

crop top H&M, sukně Preen by Thornton Bregazzi (prodává Net-a-porter), sluneční brýle Dior, batoh Dakine (prodává David Sport), sandále na vysokém podpatku Topshop

Cool neutrals jako Olivia Palermo

Dokonalý šatník Olivie Palermo obsahuje spoustu maxi sukní. Módní ikona je nosí prakticky kamkoliv. Jestli po ránu stojí před plnou skříní a nevíte, co si na sebe vzít do práce, inspirujte se Olivií. Neutrální odstíny bílé a béžové se perfektně hodí do letního počasí a navíc dávají plno prostoru, jak experimentovat s barevnými doplňky.

Olivia Palermo cd37d

bílá košile Victoria Beckham (prodává MyTheresa), plisovaná sukně H&M, sluneční brýle Dior, kabelka Karl Lagerfeld, stříbrné baleríny Jimmy Choo

Easy jako Jessica Alba

 Volné tričko a maxisukně? Proč ne! Jessica Alba dává perfektní příklad, že tyto dva letní kousky jdou skvěle k sobě. Na víkend nebo toulky městem během dovolené naprosto ideální. Přidejte i tomu dlouhý řetízek, sandále na vyšší platformě a semišovou kabelkou s třásněmi.

jessica alba 72edb

šedé tričko Lindex, květovaná sukně F&F, řetízek Vivienne Westwood (prodává DUSNI3), kabelka Diane Von Furstenberg, sandále na platformě Miu Miu (prodává Net-a-porter) 

Ve fotogalerii najdete 10 tipů na maxi sukně a 20 dalších způsobů, jak je nosit právě teď.

Maxi sukně: Jak je nosit a kde koupíte hot kousky