MBPFW Street Style: Den 2

I druhý den Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku nabídl zajímavé, krásné a odvážné kolekce na podzim - zimu 2017.

Petra Ptáčková tentokrát spíš než ucelenou kolekci předvedla módní happening. 

Jan Černý se blýskl odvážnou pánskou kolekcí s oversize kabáty, flitry, pestrými barvami a nečekanými střihy. Moc se těšíme, co bude Honza dělat dál, toto je velký závazek do budoucna. A taky naděje.  

Soutěž mladých talentů Van Graaf Junior Talent 2017 zcela zaslouženě vyhrál Zoltán Tóth.

A pak už přišly CHATTY se svou překrásnou kolekcí inspirovanou bolivijskými Flying Cholitas a hnutím Zoot. (Určitě si vygooglujte, o co se jedná.) U Chatty jsme si už zvykli, že návrhářsky nešlápnou vedle, ale toto prostě byla velká módní nádhera.

Druhý den přehlídek pak zakončila show pánské oděvní značky Blažek. To, co se stalo, nečekal snad nikdo z přítomných. Zcela jednoznačně nám totiž bylo předvedeno, že na stylingu záleží úplně stejně jako na samotném oblečení. Nebo možná ještě o něco víc...

Na všechny kolekce se podívejte na www.mbpfw.com a do naší galerie od Julie Najbrtové zase na to, jak to včera slušelo vám.  

A také se pochlubte svým outfitem před cover stěnou ELLE, kterou najdete v kavárně před samotným prostorem přehlídek. Čeká tam na vás v úterý a ve čtvrtek. Svoje fotky pak s námi sdílejte pod hashtagem #fashionwhatELLE a vyhrajte roční předplatné ELLE. 

 

MBPFW Street Style: Den 2