Meryl Streep bude hrát v nové řadě seriálu Sedmilhářky

V první sérii se v seriálu HBO Sedmilhářky objevily Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern nebo Shailene Woodley.  Filmové hvězdy první kategorie si odskočily na televizní obrazovku. 

Nicole a Reese se dokonce na seriálu podílely jako producentky. A ten se stal kultovní diváckou záležitostí už do prvního dílu. I kritici se do postav ze snobského předměstí Monterey zamilovali. Ceny za nejlepší herecký výkon (za roli Celeste Wright) si Nicole Kidman vyzvedla hned tři: Zlatý glóbus, dvě Emmy (druhou za produkování) a cenu Critic's Choice.

giphy 1 c39ca

Seriál Sedmilhářky byl původně plánován jen na jednu minisérii, ale díky diváckému úspěchu se producentky Nicole a Reese rozhodly pokračovat. Příběh jim opět píše autorka knižní předlohy, Liane Moriarty a pro televizi ho přepíše scenárista David E. Kelley. 

Kidman během nedávného předávání cen SAG prohlásila: "Je to neuvěřitelné. Díky divákům, médiím, kritikům a všem, kdo náš seriál podporovali, se uskuteční druhá řada. A to přestože jsme s tím původně vůbec nepočítali. Už jsem viděla první nástřel scénáře a je to skvělé."

giphy 35c7a

Podle filmového webu Deadline bude hrát v nové sérii i Meryl Streep, a to roli Mary Louise Wright, matku násilnického Perryho (Alexander Skarsgard). Přijede do Monterey, aby zjistila, co se stalo mezi Celeste a Perrym, a ochránila svoje vnoučata. Takže je nám jasné, že Nicole bude mít tělo opět pokryté modřinami. A když si představíme, že by se Meryl a Nicole měly hádat, už teď máme mrazení v zádech. 

gettyimages 633043338 1516829591 f02bf

Průkopníky boomu velkých fimových hvězd podílejících se na televizních seirálech jsou samozřejmě Woody Harrelson a Matthew McConaughey, kteří hráli v jednom z nejlepších seriálů ever Temný případ (2014) a zároveň ho i zprodukovali. Od té doby se v televizi objevují herci jako Ewan McGregor, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, James Franco, Jessica Lange, Clive Owen nebo Jane Fonda. 

Pro Meryl je to už podruhé, co si zahraje v televizním formátu. V roce 2003 hrála v seriálu Andělé v Americe, za svou roli pak získala Emmy. 

giphy 2 77e74

Druhá sezóna Sedmilhářek by měla mít sedm dílů a režie by se měla ujmout Andrea Arnold (Fish Tank a American Honey). A opět se vrátí Reese, Nicole, Zoe, Laura a Shailene. Natáčení by mělo začít na jaře. A řešit se budou vztahy, nevěry, přátelství, lži, křehkost manželství a přátelství mezi ženami.