Měsíční lhůta na vrácení oblečení? Passé

I když se urputně snažíme darovanému koni na zuby nekoukat, často se nám dárek nehodí nebo jednoduše nesedí. A podobný stres zažíváme i v případě, že někomu něco kupujeme. Co když se to nebude líbit? Velmi stylově tento problém vyřešila značka John Lewis. Přišla s praktickou novinkou – nikdy nekončící možností vrácení zboží. Vítejte v ráji.

Britský řetězec v srpnu odstartuje internetový prodej i v Česku. Kromě oblečení a kosmetiky prodává také elektroniku nebo zahradní nábytek. Nekonečnou lhůtu na vrácení zboží údajně zavádí především proto, aby „povzbudil zákazníky v těchto těžkých časech“. Dosavadní osmadvacetidenní limit, který měli zákazníci na vrácení nepoužitého zboží, prodlužuje na neurčito. Je tedy konec nikdy nenošeným šatům, které se vám válejí hluboko ve skříni a které nemáte to srdce vyhodit. Přece do nich jednou zhubnete, že? Když si svůj nákup v John Lewis rozmyslíte, jednoduše ho můžete kdykoli vzít zpět. „Děláme to proto, abychom podpořili zákazníky v této ekonomicky složité době. Chceme dát najevo, že existuje obchod, kde si nákup nikdy nebudete muset vyčítat.“

Další značka, která tuto zákaznicky velmi oblíbenou službu nabízí, je Lakeland prodávající stylové doplňky a kuchyňské nádobí. V zájmu nás všech doufáme, že nám časem vyjdou vstříc i jiné značky. A to co nejdřív.
Zdroj: www.telegraph.co.uk