Města módy: New York, nejoblíbenější místa populárních IT girls

Lauren Mazzei  @laurenmazzei

New York bude navždy moje oblíbené místo. Je úplně jedno, kolik je hodin, tady se pořád něco děje. Nikdy nevíte, koho potkáte nebo kde skončíte. Obrovské a pulzující město žije neuvěřitelně rychlým tempem. Moje oblíbená místa na Manhattanu jsou rozhodně v Greenwich Village (konkrétně West Village). Mám ráda ulice lemované cihlovými domy a místní restaurace. Většinou jsou dost malé, ale vždycky mají úžasnou atmosféru. Na brunch nebo večeři ráda chodím například do restaurací Barraca, Arturo na W Houston St. (tady mají nejlepší italské jídlo) a Palma. Jídlo a atmosféra jsou pro mě na prvním místě a ve všech těchto podnicích to splňují na jedničku. Na mejdany chodím ráda kamkoliv, kde je zábava a příjemná nálada. Mám ráda menší bary nebo třeba střechy domů, které nejsou tak přeplněné jako místní kluby. Meatpacking je to správnou variantou noční zábavy i skvělého jídla, určitě si tu dejte mořské plody. The Standard je sice vždycky přeplněný, ale je tu zábava.

kjkl

Lauren Caruso  @laurencaruso_

Žiju v Lower East Side, kde je to trochu méně uhlazené než některé jiné části New Yorku, kde jsem žila, přesto si myslím, že tady najdete jedny z nejlepších obchodů ve městě. Miluju trávit víkendové odpoledne nakupováním u Maryam Nassir Zaddeh, který se nachází ve stejném bloku jako můj byt. Pak zajdu do The Frankie Shop, kde najdete trendy kousky i nové značky, potom do 7115 by Szeki pro šaty a do Assembly nebo do Reformation pro zajímavé doplňky. Pak si jdu odpočinout do Pause Cafe na Clinton Street a dám si acai bowl a ledovou kávu. Nebo zajdu dolů do Jajaja na veganské mexické jídlo, které je tady prostě skvělé.

kjkj

Em Roberts @thelipstickfever

Zbožňuji nakupování v Soho. Broadway Street je skvělá, ale moje nejoblíbenější ulice je Howard Street, kde rozhodně musíte zajít do obchodů Reformation a Opening Ceremony. Z restaurací a kaváren pak doporučuji La Esquina, Nickel and Diner, Rubirosa, Jack's Wife Freda, Cafe Select, Pizetteria Brunetti a Upland. Populární newyorský kousek pizzy si dejte v Joe's Pizza. Volný čas trávím nejraději ve čtvrtích Soho, Gramercy a TriBeCa / West Village. A kam na kávu? Zkuste Maman, Devocion in BK, Toby's Estate, Stumptown, Culture Espresso, Happy Bones nebo La Colombe! Všechny jsou takzvaně insta friendly.

lk