Mila Kunis: Přibrala jsem deset kilo… a co?

„Pro roli baleríny jsem zhubla deset kilo,“ přiznala Mila, která při výšce 163 centimetrů vážila jen 43 kilo. „Nebylo na mě nic. Jen kosti a kůže, žádná chuť do života. Ale musím uznat, že ve filmu a na fotografiích moje tělo vypadalo úžasně. Jenže ve skutečném životě jsem byla podvyživená holka bez energie,“ popisuje období diet a neustálého cvičení herečka.

Od natáčení už uběhla dlouhá doba a tělo herečky se pomalu vrací na původní váhu, tedy optimálních 53 kilogramů. „Miluji jídlo a nedokážu ho ze svého života vyškrtnout jen kvůli tomu, aby fanoušci a fotografové byli spokojení,“ reaguje na negativní ohlas veřejnosti ke svým plnějším tvarům Mila. „Je ale pravda, že přibírám úplně v jiných částech těla než předtím a velmi se mi změnila postava. Vůbec mi to nevadí.“

Šla by tedy do razantní změny znovu? Osmadvacetiletá Američanka, která se narodila na Ukrajině, si je jistá, že ano. Pokud by tedy dostala zajímavou nabídku a role by fyzickou proměnu vyžadovala. „Věřím na tvrdou práci. Zbožňuji plný talíř, ale pokud to situace vyžaduje, dokážu si ho odepřít. Lidé často říkají:  ‚Nemůžu shodit pár kilo.‘ Jenže tak to není. Vaše tělo dokáže všechno, co si usmyslíte. Jen na tom musíte tvrdě pracovat,“ tvrdí Mila. Souhlasíte?