Trend na zimu? Puffa

Prošívané a péřové bundy vzaly před půl rokem módní mola útokem. Stella McCartney, Louis Vuitton, Balenciaga, Marques'Almeida, Alexander McQueen... ti všichni nechali své modelky vyjít na molo v superpohodlných bundách, které zachrání všechny vaše zimní strasti. Je to tak. Péřová bunda je zpět!

gallery 1458134867 puffa jackets1 3a2d1A to dlouho dobu péřovky mezi fashionisty moc oblíbené nebyly. Vyvolávaly pocit, že ten, kdo je nosí ve městě, je líný a vzdal to, nebo zkrátka nemá dostatek stylu. Teď se ale díky revoluci módních návrhářů objevily snad v každé velikosti, tvaru, barvě a materiálu, jaký si lze jen představit. A nepohodlnější trend této zimy, který si určitě zamilují všechny zimovřivky, je na světě.

Jak "puffa" bundu nosit abyste nevypadala jako panáček Michelin nebo dívka z hor?
Proklikejte se třemi looky módních hvězd a inspirujte se.
 


 

Přepásejte ji jako Emmanuelle Alt

Jednoduchý "pařížský" styl Emmanuelle Alt je proslulý a i z něčeho jako je oversized péřová bunda, dokáže vykouzlit elegantní look, po kterém toužíme každá. Chcete být na zimu chic jako ona? Zkombinujte bundu s koženými kalhotami, kotníkovými kozačkami a bundu v pase přepásejte.


 

Hoďte ji přes ramena jako Cara Delevingne

Chcete být cool jako Cara? Vypůjčte si velkou prošívanou bundu od vašeho přítele a ledabyle ji navrstvěte přes koženou bundu nebo si ji přímo hoďte přes ramena. Easy look alá modelka.


 

Vezměte si ji i na večer jako Rihanna

Jestli něco zpěvačka Rihanna umí, pak pracovat s nadsázkou. Proto na ní všechny ty XXL bundy a výrazné doplňky vypadají skvěle. A dokáže elegantně "prodat" i velkou bílou péřovku a kšiltovku jako součást večerního looku. Proč ne? Zvolte velkou bundu a zbytek outfitu ve světlých odstínech, doplňte výraznými šperky nebo botami a nechte vykukovat ramena a je to.