10 důvodů, proč si koupit listopadovou ELLE

1. Důvod číslo jedna? Cover star Aňa Geislerová. A její Max. Další pán na obálce. Na lásky, rodinu, natáčení filmů i na to, jak být maximálně šťastná, se jí v rozhovoru na straně 110 ptala Andrea Běhounková.

2. Jedním z hostů ELLE se stala Hanka Sládková. Redaktorka ELLE Decoration a Marianne Bydlení. A žena, která se přesvědčila na vlastní kůži, jak může být antikoncepce nebezpečná. Emotivní, děsivé, a hlavně poučné. Nalistujte její příběh na straně 27.

3. Taky jste se vždy chtěla umět obléct ráno do práce rychle? Víme, jak to zvládnout za 40 sekund. Nevěříte?

4. Zuzana Pelková radí, jak mít krásné uhlazené vlasy jako z přehlídky Dolce & Gabbana. Věřte nám, zvládnete je i vy.

5. Vyfotili jsme 5 ilustrátorů, které prostě milujeme, a nechali je pokreslit vlastní fotografii. Oni ve svém světě. Nahlédněte do něj. Začíná na straně 84.

6. Máte někdy pocit, že po nahlédnutí na Facebook či Instagram se zdá, že všichni mají zábavnější a plnější život než právě vy? Bára Šťastná se rozhodla zjistit, jak nemít depresi z Facebooku

7. Maxikabát. Maximální nutnost. Jaký střih i odstín si vybrat? Inspiraci najdete ve fashion story na straně 127.

8. A ještě jednou Zuzka Pelková. Tentokrát svůj zrak zaměřila na opuchlé oči. Jak se jich zbavit? A co s vráskami?Který krém používat a jaký zavést rituál? To a mnohem, mnohem víc na stranách 179–182.

9. Muži. Páni. Kluci. Prostě oni – ti, kteří zas a znova dostávají naše srdce. Nafotili jsme pro vás desítku úspěšných umělců i podnikatelů. Seznamte se.

10. Desatero. Od žen pro muže. Sepsala ho ve svém úvodníku Andrea Běhounková. Protože když jsou spokojení oni, jsme i my. Celý listopad.