Březnová ELLE a to nejlepší na jaro/léto 2012

Že ráno sněžilo a o sluníčku si můžete nechat leda zdát? Ignorujte to, co vidíte za oknem, a přivítejte jarní sezonu. Je za dveřmi! Jak takové vítání probíhá, víme všichni. Hlavní je sehnat si nejlepšího průvodce novými módními trendy – březnovou ELLE. Potisky, pastelové barvy, sportovní střihy, pogumované materiály, kalhoty jako od pyžama, sukně à la 50. léta… Jak se co nosí, s čím kombinovat a vypadat pak báječně, to se dozvíte z lekce stylu na jaro a léto 2012.

Obligátní položkou v seznamu must-have módních kousků pro novou sezonu je alespoň jedna věc z limitované kolekce Marni pro módní řetězec H&M. O úžasné spolupráci švédské značky a Consuely Castiglioni se v březnové ELLE dozvíte všechno potřebné. Vedle kreativní ředitelky domu Marni vyzpovídala totiž i Margaretu van den Bosch, kreativní ředitelku H&M. ELLE.cz pak 18. 2. přinese exkluzivní rozhovor se slavnou Sofií Coppolou, která se podílela na výrobě reklamní kampaně.

A jak se na jaře budeme líčit a česat? Do jakých rtěnek, stínů a vlasových ozdob máme investovat? V nové ELLE najdete odpověď, stačí nalistovat stranu 160.

Zatímco světem módy a krásy hýbe příchod jarní sezony (a probíhající fashion weeky), ten filmový se točí kolem Michelle Williams. Dosáhne jako Marilyn Monroe na Oscara? Čtěte v březnové ELLE. Je právě v prodeji.