Módní střípky: Potkejte návrháře na události Grace’n’Glamour

Grace’n’Glamour

Poslední sobota měsíce se ponese ve znamení setkání klientů a úspěšných českých designérů. V hotelu Mandarin Oriental Prague si v průběhu celého dne budou moci fanoušci české módní a šperkařské tvorby nakoupit nové kousky od svých oblíbených návrhářů. A koho na této ojedinělé akci určitě potkáte? Své nejnovější kolekce představí například Kateřina Geislerová, Zdeňka Imreczeová, Fiorina Fury, ODIVI, La Femme MiMi, Lenka Kohoutová nebo třeba Ivana Follová. Celým programem provede Dana Morávková s patronem Grace’n’Glamour Janem Čenským. Veškeré podrobnosti a informace se dozvíte na facebokovém profilu události.

Strojovna

V Krymské ulici v pražských Vršovicích vznikl ojedinělý prostor, který je kombinacítextilního ateliéru, dílny, opravny oděvů a textilu, místem setkávání, promítání filmů, přednášek, učení se nových věcí a technik. Strojovna má sloužit jako místo pro ty, kteří se živí hlavou, ale zároveň by rádi i sami občas kreativně něco tvořili a pracovali rukama. Můžete se zde naučit šít, přešívat, opravovat oděvy a textilie, plést na ručním pletacím stroji i jehlicích a třeba taky indonéskou batiku. To je ale pouze malý výběr toho, co vás lektoři ve Strojovně naučí. Klidně si ale do unikátního projektu zajděte jen na kávu, přečíst časopis nebo poslechnout přednášku.

strojovna

Nová kolekce Antipearle

Forografka a designérka Markéta Dlouhá Márová uvedla novou kolekci svých autorských šperků, které v sobě mísí punk i luxus. Drahé kovy v kombinaci s osobně vybíranými říčními perlami z Tichomoří v aktuální řadě JAWS odkazují na tvar žraločího zubu. Dosud pod značkou Antipearle vznikaly předvším prsteny, současná kolekce se ovšem posunula i k náhrdelníkům a náramkům. Vznikla dokonce i unisexová sada tří šperků s miniaturními černými perlami, protože o unikátní ozdoby projevovali zájem i muži. My se jim v ELLE.cz rozhodně nedivíme. 

antipearle_nahrdelnik

Slevy v Leeda

A nakonec pro vás máme pozvánku na slevový víkend v obchodu české značky Leeda. Až 70 %! Podrobnosti na pozvánce. Ahoj tam.

SALE_podzim2